Vivo V15, Vivo V15 Pro India lanseras troligtvis den 20 februari nÀr företaget skickar inbjudningar

Vivo V15, Vivo V15 Pro India lanseras troligtvis den 20 februari nÀr företaget skickar inbjudningar

“Den pĂ„stĂ„dda Vivo V15 Pro förvĂ€ntas komma med en 32-megapixel selfie-kamera och tredubbla bakre kameror”

Vivo har skickat ut mediainbjudningar för lanseringen av en ny smartphone i Indien den 20 februari. Företaget sĂ€ger att det kommer att ta bort en ny “pop-up-stjĂ€rna” i landet, vilket inte Ă€r en svĂ„r gissning för en smartphone med en pop-up selfie-kamera, precis som Vivo Nex. Handenhetens silhuett pĂ„ inbjudan avslöjar en popup-kamera pĂ„ toppen, Ă„t höger. Som rapporterats av 91mobiler för nĂ„gra dagar sedan kommer den kommande Vivo V15 Pro att ha en popup-kamera, sĂ„ inbjudan Ă€r sannolikt för lanseringen av Vivo V15 och dess Pro-syskon.

Vivo-pressinbjudan

BÄda modellerna i Vivo V15-serien Àr tippade för att komma med en upphöjd frontkamera-sensor som dyker upp frÄn överkanten nÀr anvÀndare gÄr in i frontkamera. Detta skulle hjÀlpa erbjudanden att skryta med ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp utan ram eller hack alls.

NÀsta generations mellantelefoner kommer att vara eftertrÀdarna till Vivo V11 Pro (recension). BÄde Vivo V15 och Vivo V15 Pro sÀgs vara kameracentrerade smartphones med en jÀttestor 32-megapixelsensor pÄ framsidan och trippel kamerainstÀllning pÄ bakpanelen. Duon kommer sannolikt att ha en AMOLED-skÀrm med fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen.

vivo v15 proVivo V15 pro pÄstÄdda fall

Specifikationerna för handenheterna förblir ett mysterium för tillfÀllet, men ett lÀckt fall av pÄstÄdda Vivo V15 Pro avslöjar att den kommer att ha tre bakre kameror, bottenhögtalare och 3,5 mm hörlursuttag i nedre kanten. Strömbrytaren och volymvippan kommer sannolikt att vara pÄ vÀnster kant, medan den högra ryggraden kan flagga en dedikerad knapp för Vivos AI-baserade virtuella assistent Jovi. Under huven kan mobiltelefonerna implementera Qualcomms 10nm octa-core Snapdragon 710 mobilplattform.

NÀr det gÀller priset kan Vivo V15 Pro sluta prissÀttas under Rs 30.000, medan dess yngre syskon kan sÀlja för lite mindre Àn Rs 25.000.