Vivo X15 prisvÀrd smartphone pÄstÄs pÄ vÀg, bild lÀckt ut

Vivo X15 prisvÀrd smartphone pÄstÄs pÄ vÀg, bild lÀckt ut

“Vivo kommer att vara den senaste som undviker hörlursuttaget i mellanserien efter Samsung om denna lĂ€cka Ă€r rĂ€tt”

En ny Vivo X-serie med namnet Vivo X15 har lÀckt ut online idag, vilket antyder att företaget kanske förbereder en ny mellanvaktare i serien. För nÀrvarande bestÄr X-serien av modeller som Vivo X27 och Vivo X27 Pro. De lÀckta renderingarna visar handenhetens utseende frÄn olika vinklar och avslöjar hela designen. Med namnet kan den kommande Vivo X15 bli startpunkten för X-serien och placeras under X21s-modellen.

vivo x15

Som bilden av Androiduppdaterad visar, Vivo X15 passar inte för nÄgon snygg design och har bÄde tjock haka och bred hack. Det Àr uppenbart att den frÀmre kameran Àr inbÀddad i den övre ramen och den nedre ramen Àr ganska tjock för dagens standarder. Baksidan Àr ganska standard designmÀssigt, med lutningsfÀrg, dubbel kamera i mitten och en fingeravtryckslÀsare under den. Det finns inget hörlursuttag att se nÄgonstans, vilket Àr intressant eftersom de mest prisvÀrda telefonerna fortfarande behÄller 3,5 mm-uttaget. NÀr det gÀller Vivo X15 Àr det ganska mycket det första vi har sett av enheten. Det finns inga specifikationer att gÄ med, sÄ ta den hÀr lÀckan med en nypa salt.

Under tiden Àr Vivo upptagen med att utöka sin Y-serie i Indien med tvÄ nya lanseringar nyligen. Företaget tillkÀnnagav budgeten Vivo Y15 i Indien med markerade funktioner som en trippel kamera och ett 5.000 mAh batteri. Detta följdes av Vivo Y12 nyligen som ocksÄ har liknande funktioner.

[Previous Story]Huawei Nova 5i renderar visar fyrhjuliga kameror och hÄlskÀrm

[Next Story]Thomson lanserar sin första premium 65-tums Android-baserade smart-TV i Indien