Vivo X27-bilder visas pÄ Weibo före lanseringen, avslöjar glasbaksida, pop-up selfie-kamera

Toppsmartphones med 32MP selfie-kameror i Indien

“Enligt bilderna verkar bakpanelen pĂ„ Vivo X27 vara gjord av glas och den kommer att ha en popup-selfie-kamera.”

Livebilder av kommande Vivo X27 har dykt upp pÄ Weibo före lanseringen. Vivo V15 Pro lookalike-enheten kommer att lanseras den 19 mars i Kina, som delas av varumÀrket genom sin officiella post pÄ samma plattform idag. De lÀckta bilderna pÄ Vivo X27 visar dess frÀmre design tillsammans med bakpanelen och linsen Àr instÀlld pÄ baksidan.

Innan detta sÄgs enheten i Topaz Blue-fÀrg i ett populÀrt kinesiskt TV-program och gav en antydan om dess nÀrmaste lanseringsstatus. Och i senare februari avslöjades nÄgra av dess viktigaste specifikationer inklusive display, OS-version via TENAA-listor. Det certifierades som V1829A / T i TENAA och förvÀntas ta slitsen under Vivo X23.
VivoX27WeiboPÄ tal om de lÀckta bilderna visar en av dem att Vivo X27 kommer att ha en hackfri skÀrm som V15 Pro. Tillsammans med detta kommer det att flagga en lite tjock haka och de tre lika stora ramarna framstÄr som ganska tunna.

En annan bild bland dem visar bakpanelen pÄ Vivo X27. Det verkar vara gjort med glas. Kanterna pÄ smarttelefonen pÄ det bakre skalet Àr böjda och LED-blixten visas mellan den första och andra linsen i sin AI-trippelkamerauppsÀttning. Enheten har en pop-up selfie-shooter och linsens hölje finns pÄ baksidan. Ingen fingeravtryckssensor finns pÄ baksidan som i sin tur bekrÀftar att Vivo X27 kommer att ha en in-display-skanner, till skillnad frÄn tidigare iterationer.

Enligt TENAA-databasen har Vivo X27 en 6,39-tums AMOLED-skÀrm med stöd för FHD + -upplösning. Det kommer att baseras pÄ en Snapdragon 710 SoC och processorn kommer med klockhastigheten pÄ 2,2 GHz.

Listorna avslöjade ocksÄ att enheten kommer med 8 GB RAM och kommer att finnas i tvÄ lagringsalternativ pÄ 128 GB och 256 GB.