Vivo X27 i Topaz Blue-fÀrg med pop-up-ryggkamera i ett populÀrt kinesiskt TV-program

Vivo X27 i Topaz Blue-fÀrg med pop-up-ryggkamera i ett populÀrt kinesiskt TV-program

“Huset pĂ„ den bakre kameran som upptĂ€cktes i Happy Camp-showen igĂ„r i Kina hittade liknande Vivo V15 Pro: s enhet, den enhet som lanserades bara nĂ„gra dagar tillbaka i Indien.”

Vivo X27, den pÄstÄdda eftertrÀdaren till Vivo X23 har setts igÄr pÄ en populÀr TV-show i Kina. Happy Camp Àr en mycket kÀnd TV-show och har sÀnt sedan 1997. SÄ att reta smarttelefonen i showen Àr en antydan om att dess debut Àr pÄ vÀg.

För ungefÀr en vecka sedan dök en enhet frÄn Vivo (modell nr V1829A / T) upp i TENAA-databasen, som spekulerades som Vivo X27. Som nÀmnts tidigare kommer det kommande avancerade flaggskeppet att ta plats under Vivo X23 som debuterades förra Äret. TENAA-listorna hade ocksÄ avslöjat nÄgra av smarttelefonens nyckelspecifikationer.
VivoX27Den spekulerade Vivo-modellen har inte varit i mÄnga lÀckor men enligt vissa av dem skulle den ha en pop-up selfie-kamera. Kameran Àr en av dess markerade funktioner och linsens hölje Àr densamma som i Vivo V15 Pro, som lanserades i Indien för bara nÄgra dagar tillbaka. Nu har den prickiga smarttelefonen i den kinesiska spelshowen i gÄr visats med en popup-kamera och retningen har ocksÄ bekrÀftat att den kommer att finnas tillgÀnglig i Topaz Blue-fÀrgalternativet.

Enligt TENAA-databasen kommer Vivo X27 att flagga en AMOLED 6,39-tums skÀrm med FHD + -upplösning och drivas av Snapdragon 710 SoC. Under huven kommer RAM-minnet att vara 8 GB och det kommer enligt uppgift att finnas i tvÄ varianter nÀr det gÀller lagring, dvs. 128 GB och 256 GB. Förutom popup-linsen avslöjas det ocksÄ att den tredubbla instÀllningen kommer att vara 48MP + 13MP + 5MP tillsammans med en enda selfie-shooter pÄ 16MP.

Vivo X27 laddas med ett 3 920 mAh batteri och kommer med ett snabbladdningsalternativ. Enhetens vikt avslöjas som 188,3 gram och det kommer att finnas en fingeravtryckslÀsare pÄ displayen till skillnad frÄn tidigare iterationer (smartphones i Vivo X-serien).

Det finns ingen officiell information om lanseringen, men med tanke pÄ retningen i ett högt profilerat TV-program förvÀntas det att varumÀrket kan debutera Vivo X27 under de kommande veckorna.