Vivo X27 nyckelspecifikationer bekrÀftades officiellt, teaserbilder visar design

[Exclusive] Vivo Y15 med tre bakre kameror lanseras snart i Indien, till ett pris av 15 000 Rs

“Vivo X27 kommer att lanseras i Kina den 19 denna mĂ„naden och kommer att innehĂ„lla 8 GB RAM tillsammans med intern lagring pĂ„ 256 GB”

Vivo har bekrĂ€ftat nĂ„gra av de viktigaste specifikationerna för sin kommande Vivo X27 Weibo i dag. De viktigaste Vivo X27-specifikationerna som bekrĂ€ftas av varumĂ€rket inkluderar RAM-storlek, batterikapacitet och kamerakonfiguration. Innan detta dök smarttelefonen – kodnamnet Vivo V1829A / T – upp pĂ„ TENAA-databasen för ungefĂ€r tvĂ„ veckor sedan. De officiellt bekrĂ€ftade specifikationerna Ă€r ganska mycket i linje med vad vi visste tack vare TENAA-listan. För att komma ihĂ„g kommer smarttelefonen att lanseras i Kina den 19 mars.

FrÄn och med specifikationer har Vivo X27 bekrÀftats att den kommer med 8 GB RAM och intern lagring pÄ 256 GB. Naturligtvis kan det finnas fler varianter. Batterikapaciteten pÄ handenheten Àr 4000 mAh. Medan inga andra detaljer om batterikonfiguration bekrÀftas förvÀntas den stödja 22,5 W snabbladdningsalternativ och USB Type-C-port. Den andra teaserbilden bekrÀftar att Vivo X27 kommer att ha en 48MP primÀr bakre lins; det Àr troligtvis Sony IMX586-sensorn som ocksÄ anvÀnds i Redmi Note 7 Pro. Bildtexten pÄ den andra teasern avslöjar ocksÄ att enheten kommer att erbjudas med nattvisningslÀge och vidvinkellÀge.

Ett antal Vivo X27-teaserbilder slÀpptes ocksÄ av företaget pÄ Weibo. Dessa bilder visar framsidan sÄvÀl som baksidan av smarttelefonen och bekrÀftar den tredubbla bakre kamerainstÀllningen. Vi kan ocksÄ se böjda kanter och rundade hörn i bilderna, som visar handenheten i blÄ fÀrg. PÄ framsidan har smarttelefonen smala ramar pÄ alla sidor och pop-up selfie-kameran Àr ocksÄ synlig. V15 Pro lookalike sÄgs med en liknande design förra veckan i livebilder.

Enligt TENAA-listan kommer Vivo X27 att flagga med en 6,39-tums full-HD + AMOLED-skÀrm med bildförhÄllandet 19,5: 9. Det kommer att baseras pÄ Snapdragon 710-chipset och rykten Àr utbredda om att det ocksÄ kommer att finnas en lÀgre variant som drivs av Snapdragon 675 SoC. En av de markerade funktionerna i Vivo X27 Àr dess pop-up selfie-kamera med en 16MP-sensor.

Det bekrĂ€ftas att Vivo X27 kommer att lanseras den 19 mars i Kina och det kan finnas tvĂ„ fĂ€rgalternativ – Vitlökguld och Peacock Blue. Även om prissĂ€ttningsdetaljer inte officiellt deklareras, förvĂ€ntas Vivo X27-varianter komma med prislappar pĂ„ 3,198 RMB (cirka 33,142 Rs) och 3 598 RMB (cirka 37 287 RS).