Vivo X27-nyckelspecifikationer inklusive 6,39-tums AMOLED-skärm, 8 GB RAM avslöjad i TENAA-listan

Vivo X27-nyckelspecifikationer inklusive 6,39-tums AMOLED-skärm, 8 GB RAM avslöjad i TENAA-listan

“Vivos nya kommande flaggskepp med kodnamnet V1829A / T spekuleras som Vivo X27 och som enligt uppgift kommer att ta platsen under Vivo X23 i X-serien.”

En annan enhet från Vivo, med kodnamnet V1829A / T, har dykt upp på TENAA-listan. Enligt källorna är den här avancerade flaggskeppsmodellen av Vivo den kommande Vivo X27, som förväntas komma som efterträdare till Vivo X23. Informationen om Vivos kommande smartphone har dykt upp genom en kinesisk återförsäljares färdiga lista över smartphones, eftersom den antyder att den kommer att sälja en ny Vivo-smartphone som heter Vivo X27.

TENAA-listan har avslöjat några av de viktigaste specifikationerna för V1829A / T. Det finns dock inga bilder av smarttelefonen som ännu dykt upp på listan för att berätta om dess design.

TENAADen TENAA-certifierade påstådda Vivo X27 kommer att prata med en 6,39-tums AMOLED-skärm med full HD + -upplösning. Bildförhållandet kommer att vara 19,5: 9 och det kommer med Android v9.0 (Pie) direkt från lådan. Processorn för V1829A / T kommer med klockhastigheten på 2,2 GHz och enheten rapporteras baseras på Snapdragon 710 SoC.

Smarttelefonen kommer med 8 GB RAM och kommer att finnas i två lagringsvarianter på 128 GB och 256 GB. När det gäller optik kommer Vivo X27 eller V1829A / T att ha en trippel linsinställning på 48MP + 13MP + 5MP på baksidan. Tillsammans med detta kommer det att finnas en enda lins på 16MP för att ta selfies och videosamtal på framsidan.

Specifikationsbladet innehåller ett batteri med en kapacitet på 3,920 mAh och det har också ett alternativ för snabb laddning. Enhetens vikt är 188,3 gram, vilket framgår av TENAA-databasen. Bortsett från detta kommer det att finnas en fingeravtryckssensor på displayen till skillnad från underskärmsskannern som hittades på de tidigare iterationerna i Vivo X-serien.

Vivo kanske debuterar denna Vivo X27 eller V1829A / T i slutet av den kommande månaden. Förutom detta är den första smarttelefonen från Vivos undermärke IQOO på väg. Det är också certifierat av TENAA med 12 GB RAM och en 6,41-tums FHD + AMOLED-skärm tillsammans med andra specifikationer. Vivo har bekräftat att den skulle lansera enheten den 1 mars i Kina.