Vivo X27 Pro-specifikationer visas i sin helhet tack vare TENAA-listan

Vivo X27 Pro-specifikationer visas i sin helhet tack vare TENAA-listan

“Vivo X27 Pro verkar vara en kraftfullare version av Vivo X27 och har en större skĂ€rm”

Vivo Àr pÄ vÀg att tillkÀnnage Vivo X27 i Kina idag, med en mellanklass enhet med en pop-up selfie kamera. Telefonen har lÀckt ut mycket tid och vi har sett renderingen och nÄgra av specifikationerna har avslöjats officiellt. Vivo kan dock lansera en kraftfullare variant av Vivo X27 vid evenemanget idag. Telefonen kommer att kallas X27 Pro och har dykt upp pÄ TENAA.

Listan pÄ TENAA avslöjar specifikationerna för den sÄ kallade Vivo X27 Pro och det verkar vara en typ av phablet. Enligt listan kommer telefonen med en stor 6,7-tums AMOLED-skÀrm med full HD + -upplösning, smala ramar och inget hack. Den drivs av Snapdragon 710-chipset, som Àr kopplat till 8 GB RAM och 128 GB och 256 GB internt lagringsutrymme. Enheten som listas pÄ TENAA har modellnummer V1836A och V1836AT.

Telefonen verkar ha ett 3920 mAh batteri som stöder snabb laddning. Som framgÄr av bilderna ovan kommer X27 Pro att ha en annan bakre kamerainstÀllning jÀmfört med standard X27. Installationen Àr centralt placerad och har tre kameror som inkluderar en primÀr 48-megapixelsensor, en 13-megapixels sekundÀrsensor och en tredje 2-megapixels djupenhet. Telefonen har en popup-kamera med en 32-megapixelkamera och LED-blixt. Och eftersom det inte finns nÄgon fingeravtrycksskanner pÄ baksidan kommer den med en inbyggd skanner.

Via - GizmochinaBildkredit: GizmoChina

Enligt listan kommer telefonen att köra Android 9.0 Pie med FunTouch UI ovanpÄ. Det förvÀntas kosta runt 3 998 RMB, vilket Àr ungefÀr 41 000 Rs. Rapporter föreslÄr att telefonen kan sÀljas under den andra veckan i april och kommer att finnas tillgÀnglig i minst tvÄ fÀrgalternativ. Förutom Vivo X27 Pro kan den kinesiska tillverkaren ocksÄ lansera Vivo S1 och en annan variant av X27 med en annan CPU. Vi mÄste vÀnta pÄ att ta reda pÄ vad Vivo har i beredskap för oss.