Vivo Y12 med tre bakre kameror och 5.000 mAh batteri sÀljs i Indien, priset till 12 490 Rs

Vivo Y12-variant med 3 GB RAM och 64 GB lagring lanserades i Indien

“Vivo Y12 Ă€r ett mellanklassutbud med en 6,35-tums HD + -skĂ€rm, en MediaTek Helio P22 SoC och Android Pie”

Förra mÄnaden, 91mobiler rapporterade uteslutande att Vivo planerar att lansera budgeten Vivo Y12 smartphone i Indien. Vi avslöjade ocksÄ specifikationerna, bilderna och prisuppgifterna för handenheten. Telefonen skulle sÀljas i början av juni, men det hÀnde inte. Men enheten Àr nu Àntligen tillgÀnglig för köp i större tegel- och murbrukbutiker över hela landet samt pÄ Amazon Indien.

Vivo Y12 Indien lansering

Vivo Y12-pris i Indien

Vivo Y12 finns i tvĂ„ RAM- och lagringskonfigurationer – 4 GB RAM + 32 GB och 3 GB RAM + 64 GB. Vi har lĂ€rt oss att bĂ„da varianterna Ă€r prissatta till 12 490 Rs. Det Ă€r vĂ€rt att nĂ€mna att pĂ„ Amazon Indien Ă€r det bara 4 GB RAM + 32 GB lagringsvariant som Ă€r pĂ„ gĂ„ng för tillfĂ€llet.

Vivo Y12 specifikationer

NÀr det gÀller specifikationerna Àr Vivo Y12 ett budgeterbjudande med ett vattendroppskÀr över displayen och tredubbla bakre kameror. Telefonen har en 6,35-tums HD + Halo FullView-skÀrm med bildförhÄllandet 19,3: 9 och ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 89 procent. Att driva handenheten Àr en 2,0 GHz oktakÀrnig MediaTek Helio P22-processor. Programvarusidan av saker hanteras av Funtouch OS 9.0 som Àr baserad pÄ Android 9 Pie. Handenheten har ocksÄ ett ultra-spellÀge som ger mindre ram-drop för en mjukare spelupplevelse.

vivo Y12-specifikationer

PÄ baksidan har Vivo Y12 en 13-megapixel primÀr kamera, Ätföljd av en 8-megapixel vidvinkel sekundÀr snapper och en 2-megapixel djup sensor. AI-trippelkameramodulen erbjuder HDR- och portrÀttbilder. För selfies och videosamtal har handenheten en 8-megapixel snapper med ansiktsskönhet och portrÀttfoton.

NÀr det gÀller anslutning har handenheten dubbla SIM-kortplatser, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth (version ej specificerad) och A-GPS med GLONASS. Ett 5.000 mAh batteri med intelligent energisparlÀge hÄller hela paketet vid liv. Slutligen har enheten en bakmonterad fingeravtryckssensor för sÀkerhetsÀndamÄl.

Med ingÄngar frÄn Mukesh Singh