Vivo Y3 med tre bakre kameror och 5000 mAh batteri lanserat: pris, specifikationer

[Exclusive] HÀr Àr specifikationerna för kommande Vivo Y12 och Y15;  tredubbla bakre kameror och 5.000 mAh batteri i slÀp

“Indien-lanseringen av Vivo Y3 borde ske snart, men datum har inte meddelats Ă€nnu”

En annan ny mellansmartphone har anslutit sig till listan över telefoner med tre bakre kameror, som blir allt vanligare idag. Den senaste telefonen kommer frÄn Vivo och heter Vivo Y3. Specifikationerna för denna enhet hade nyligen lÀckt ut online, men nu har det kinesiska företaget officiellt lanserat produkten och bekrÀftat detaljerna via en e-handelslista i sitt hemland.

vivo y3

Vivo Y3-pris

Vivo Y3-priset enligt JD.com-notering Àr 1 498 RMB. Det Àr ungefÀr 15 000 Rs i indisk valuta. Enheten levereras med 4 GB RAM och 128 GB intern lagring. Den finns i tre fÀrgalternativ: Persikrosa, BlÀckblÄ och PÄfÄgelblÄ. Vi förvÀntar oss att Y3 snart kommer att slÀppas i Indien.

Vivo Y3 specifikationer

Som nĂ€mnts tidigare Ă€r Vivo Y3 en mellanklass-smartphone som drivs av MediaTek Helio P35-chipset. Telefonen finns endast i konfiguration – 4 GB RAM och 128 GB lagring; den interna lagringen kan utökas via ett microSD-kort. PĂ„ framsidan av enheten finns en 6,35-tums HD + -skĂ€rm med en liten skĂ„ra överst och ett bildförhĂ„llande pĂ„ 19,3: 9. Enligt Vivo erbjuder telefonen 89 procent förhĂ„llande mellan skĂ€rm och kropp. Baksidan av telefonen har en lutande finish som ger den ett attraktivt utseende, Ă€ven om det inte Ă€r glas.

Huvudattraktionen för den hÀr telefonen Àr instÀllningen för trebaks kameror. Den vertikalt placerade kamerainstÀllningen bestÄr av en primÀr 13-megapixelsensor, en 8-megapixels ultrabred sensor med 120 graders synfÀlt och en 2-megapixel djupenhet. För selfies innehÄller hacket en 16-megapixelsensor; den frÀmre kameran anvÀnds ocksÄ för att lÄsa upp ansiktet. Telefonen har ocksÄ en fingeravtrycksskanner pÄ baksidan. Den har ett 3,5 mm hörlursuttag, men laddning / dataöverföring sker via microUSB-port. Ett 5.000 mAh batteri med stöd för 18 W snabb laddning hÄller lamporna tÀnda. NÀr det gÀller programvara kör Vivo Y3 Android Pie-baserat FunTouch OS 9.