Vivo Y3-specifikationer lÀckt ut i ny rapport; tippad för att komma med 5.000 mAh batteri

 Vivo Y3-specifikationer lÀckt ut i ny rapport;  tippad för att komma med 5.000 mAh batteri

“Vivo Y3 förvĂ€ntas introduceras av Vivo pĂ„ indiska och kinesiska marknader mycket snart, tillsammans med den dyrare Vivo Y5”

Detaljer om Vivos kommande budgetsmartphone, som rapporteras vara Vivo Y3, har lÀckt ut. Informationen överensstÀmmer med vÄra exklusiva rapporter frÄn förra mÄnaden nÀr 91mobiler var den första som avslöjade detaljer angÄende de tvÄ telefonerna. Dessutom uppgav vÄr rapport ocksÄ att budgetsmartphonen har tre bakre kameror, kör Android 9.0 Pie ur lÄdan och prissÀtts inom 20 000 Rs i Indien.

Nu, enligt en ny rapport frÄn Indien Shoppskommer Vivo Y3 att vara en prisvÀrd telefon och köras pÄ MediaTek Helio P35 SoC, i kombination med 4 GB RAM och 64 GB eller 128 GB lagringsutrymme. Dessutom förvÀntas enheten att visa en 6,35-tums HD + (720 x 1 544 pixlar) skÀrm med ett bildförhÄllande pÄ 19: 9 och ett vattendroppskÀr som antas rymma en 8MP framÄtvÀnd kamera.

Vivo X27 bild 2 'Vivo X27 (för representation)

Enhetens baksida förvÀntas ha en fysisk fingeravtryckslÀsare, tillsammans med en tredubbel kamerainstÀllning, sett frÄn den medföljande bilden. Rapporten föreslÄr att den tredubbla kameran kommer att rymma 13MP primÀra + 8MP + 2MP djupavkÀnningsenheter. Det Àr dock Ànnu inte kÀnt om 8MP-modulen kommer att vara en tele-modul eller en ultrabred enhet. Med detta sagt talar det volymer om hur lÄngt smarttelefoninnovationen har kommit, att se en trippelkameraenhet i en budgetsmartphone som den pÄstÄdda Vivo Y3. FÀrgalternativ som nÀmns i lÀckan inkluderar Peacock Blue och Peach Powder.

Informationen matchar vÄr tidigare rapport och Geekbench-resultat, som avslöjade exakt samma specifikationer, tillsammans med ett 5.000 mAh batteripaket. LÀckaget anger att Vivo Y3 snart kommer att lanseras i Kina till cirka 1400 CNY (ungefÀr 15 000 Rs).

I Indien kommer Vivo Y3 att lanseras precis nÀr IPL-sÀsongen upphör. Det blir billigare av tvÄ nya smartphones som lanseras av Vivo, som ocksÄ inkluderar Vivo Y5. Med tanke pÄ att Y3 pryder en trippelkameramodul kan vi vara nÀstan sÀkra pÄ att ocksÄ se en liknande trippelkameramodul i Vivo Y5. Prisuppskattningar frÄn vÄra kÀllor har avslöjat att Vivo Y5 kommer att bli dyrare och förvÀntas prissÀttas inom 20 000 Rs.

Medan telefonerna i Vivo Y-serien alltid har varit budgetenheter, har företaget vanligtvis anvÀnt en tvÄsiffrig namngivningsmetod för denna sortiment. LÀckorna har emellertid angett att denna namngivningsmetod snart kan förÀndras. Lanseringsdatumet har Ànnu inte offentliggjorts, men bör meddelas ganska snart.