Vivo Z-serien lanseras retad i Indien, förvÀntas Z5x-smartphone

Vivo Z1 Pro-specifikationer lÀckte ut i sin helhet före lanseringen

“Vivo Z5x-smarttelefonen med Snapdragon 710 SoC och skĂ€rm med hĂ„l tillkĂ€nnagavs i Kina förra mĂ„naden”

Vivo har börjat reta lanseringen av en ny smartphone i Z-serien i Indien, en dag efter 91mobiler rapporterade exklusivt om varumĂ€rkets planer för det kommande sortimentet. Enligt vĂ„ra kĂ€llor kommer Vivo Z-serien att vara en online-exklusiv lineup som tar emot Xiaomi och Realme i landet. Även om det inte Ă€r klart för tillfĂ€llet kan den hĂ€r kommande smarttelefonen vara Vivo Z5x som tillkĂ€nnagavs förra mĂ„naden i Kina.

Nyheter: Z saknas och vÀrlden har gÄtt sönder! pic.twitter.com/xSQZsSqtnR

– Vivo Indien (@Vivo_India) 7 juni 2019

Vivo har lagt ut tre teasers som starkt antyder Z-serien. Bilderna i alla tre teasers saknar bokstaven “Z” i respektive ord, med bildtexterna i tweets som ber anvĂ€ndarna att hitta “Kan du hitta det?”

Som vi rapporterade tidigare kommer Vivo Z-serien att rikta sig till Xiaomis smartphones i Redmi-serien och kommer att vara prestandafokuserade telefoner. DÀrför kan vi förvÀnta oss att de kommande smartphonesna i Z-serien kommer att erbjuda kraftfulla specifikationer till aggressiva priser. En rapport av Indien idag hÀvdar ocksÄ att Vivo Z-serien smartphone i Indien kommer att drivas av en Snapdragon 700-serie chipset.

För rekordet, Vivo Z5x rockar Snapdragon 710 SoC. Handenheten har ocksÄ en hÄlskÀrm, en kant-till-kant-skÀrm och en kombination av 16-megapixel + 8-megapixel + 2-megapixelsensorer pÄ baksidan. Den frÀmre kameran fÄr en 16-megapixelspelare för selfies och videosamtal. Telefonen levereras förinstallerad med Android 9 Pie-baserat FunTouch OS ur lÄdan och rymmer ett nötigt 5000 mAh batteri.

Vivo Z5x blÄVivo Z5x

Vivo Z5x med ovannÀmnda specifikationer har prissatts aggressivt i Kina frÄn 1 398 RMB (~ 14 000 Rs) för bas 4 GB RAM + 64 GB lagringsvariant. Det avancerade 6 GB RAM + 8 GB RAM + 128 GB lagringsutrymme till RMB 1 998 (~ Rs 20 000).