Vivo Z1 Pro-hÄlskÀrm och tredubbla bakre kameror bekrÀftade

Vivo Z1 Pro-specifikationer lÀckte ut i sin helhet före lanseringen

“Vivo Z1 Pro förvĂ€ntas vara en variant av Z5X som nyligen lanserades i Kina”

Efter att ha retat lanseringen av en ny Z-serie telefon ett tag, bekrÀftade Vivo igÄr namnet pÄ enheten som Vivo Z1 Pro. Dessutom bekrÀftades det ocksÄ att telefonen exklusivt kommer att finnas pÄ Flipkart. Nu har den kinesiska teknikjÀtten gjort produktsidan för Vivo Z1 Pro live pÄ sin webbplats i landet. Sidan har den första officiella renderingen av smarttelefonen, vilket har avslöjat allt om handenhetens design.

Vivo Z1 Pro officiell rendering

Vivo Z1 Pro verkar vara den indiska varianten av Z5x, som nyligen lanserades i Kina. Den officiella bilden avslöjar att precis som den senare kommer den förstnÀmnda ocksÄ att ha en hÄlskÀrm samt trippelkameror pÄ baksidan. Handenheten har en bakmonterad fingeravtryckssensor och en lutning. Enheten verkar ha nÀstan obefintliga ramar pÄ toppen och sidorna och en tunn haka.

Produktsidan föreslÄr ocksÄ att Vivo Z1 Pro kommer att drivas av en Qualcomm Snapdragon 700-serieprocessor. Det kan vara Snapdragon 710 som driver Vivo Z5x. Handenhetens selfie-kamera kommer att placeras i det övre vÀnstra hörnet inuti hÄlet under skÀrmen. Slutligen har sidan föreslagit att smarttelefonen kommer att ha 21 dagars standbytid. Inga andra detaljer har avslöjats av företaget just nu, inklusive lanseringsdatum för telefonen.

NÀr det gÀller Vivo Z5X erbjuder telefonen en 6,53-tums full HD + -skÀrm med ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 90,77 procent. Telefonen har en trippel 16MP + 8MP + 2MP kameror pÄ baksidan och en 16MP selfie snapper pÄ framsidan. Handenheten levereras med upp till 8 GB RAM-minne och upp till 128 GB lagringsutrymme. FuntouchOS baserad pÄ Android Pie och ett nötigt 5000 mAh batteri med 18 W snabb laddningsstöd kompletterar listan med specifikationerna.