Vivo Z1 Pro India-lansering bekrÀftad för 3 juli

Vivo Z1 Pro India-lansering bekrÀftad för 3 juli

“Vivo Z1 Pro India lanseringsdatum Ă€r den 3 juli, har företaget avslöjat via den officiella webbplatsen samt Flipkart-listningssidan”

Vivo har Ă€ntligen meddelat lanseringsdatumet för sin kommande smartphone Vivo Z1 Pro i Indien. Företaget tar av sig lurarna i landet den 3 juli. Vivo Z1 Pro kommer att bli den första smarttelefonen frĂ„n mĂ€rket som har en hĂ„lskĂ€rm i Indien. Det kommer sannolikt att sĂ€ljas exklusivt via onlinekanaler och kommer att tĂ€vla mot Realme och Xiaomi i mellanklassegmentet. Även om det inte Ă€r bekrĂ€ftat Ă€nnu, rykten Ă€r att Vivo Z1 Pro-priset i Indien kan vara runt 15 000 Rs.

Vivo Z1 Pro officiell rendering

NĂ€r det gĂ€ller specifikationer kommer Vivo Z1 Pro att höja ribban för det lĂ€gre mellansegmentet med 10nm Snapdragon 712 SoC med Adreno 616 GPU. Det blir den första smarttelefonen med den nya chipsetet i landet. Den mobila plattformen kommer att stödjas ytterligare av ‘Multi Turbo’, vilket kommer att förbĂ€ttra telefonens prestanda under spel och hĂ„lla vĂ€rmen under kontroll. Vivo Z1 Pro framstĂ€lls som den “officiella PUBG-smarttelefonen” och har sagt att den fĂ„r 1,84,449 och 1,921 poĂ€ng pĂ„ riktmĂ€rkesplatserna Antutu respektive Geekbench.

Vivo Z1 Pro 2

Vivo Z1 Pro har en bakmonterad fingeravtryckslÀsare och en fascinerande skÀrm. SkÀrmen kommer att vara riktigt ramlös med ett hÄl i det övre högra hörnet för att hysa selfie-kameran. Inuti hÄlet som borras pÄ skÀrmen finns en 32MP selfie-kamera. De vertikalt inriktade trippelkamerorna pÄ bakpanelen kommer att stödjas av AI och LED-blixt för att ytterligare förbÀttra resultaten. Sensordetaljerna Àr inte kÀnda för tillfÀllet. Det kommer att finnas en dedikerad knapp för Vivos egen Jovi-assistent pÄ telefonens vÀnstra ryggrad. Vivo Z1 Pro kommer ocksÄ att skryta med lutning, blank yta och ett 5.000 mAh batteri med 18W snabb laddningsteknik.

[Previous Story]Vivo retar 120W FashCharge-teknik, hÀvdar att den laddar 4000 mAh batteri pÄ 13 minuter

[Next Story]Android 9 Pie beta med ColorOS 6.0 nu tillgÀnglig för Realme 2 och Realme C1