Vivo Z1 Pro-specifikationer lÀckte ut i sin helhet före lanseringen

Vivo Z1 Pro-specifikationer lÀckte ut i sin helhet före lanseringen

“Vivo Z1 Pro förvĂ€ntas packa 6,53-tums full HD + -skĂ€rm, Snapdragon 710 SoC och upp till 6 GB RAM”

Vivo förbereder sig för att snart lansera Z1 Pro mellansmart-smartphone i Indien. Företaget har avslöjat nyare detaljer om telefonen genom en serie teasers pĂ„ sin officiella webbplats. Även om ett lanseringsdatum inte avslöjas Ă€nnu, bör det inte dröja lĂ€nge innan företaget gör handenheten officiell. Det Ă€r redan bekrĂ€ftat att det kommer med Snapdragon 712 SoC, en 32MP selfie snapper och ett 5.000 mAh batteri. Nu före lanseringen, IndianExpress Online, i en YouTube-video avslöjade specifikationer för telefonen i all sin prakt. Vivo Z1 Pro förvĂ€ntas packa en 6,53-tums full-HD + LCD-hĂ„lskĂ€rm och kommer enligt uppgift erbjudas i tre varianter.

Dessutom bekrĂ€ftas Vivo Z1 Pro för att trippla bakre kameror med en 16MP primĂ€r sensor, en 8MP sekundĂ€r shooter och en 2MP djupenhet för portrĂ€ttbilder. Den körs pĂ„ Android 9.0 Pie med FunTouch OS 9.0 anpassad hud pĂ„ toppen med ‘Multi Turbo’ -teknologi. Vivo Z1 Pro har tippats för att komma i tre varianter – 4 GB RAM + 64 GB, 6 GB RAM + 64 GB och 6 GB RAM + 128 GB ombordlagring som borde kunna utökas ytterligare via microSD-kort. 5.000 mAh-batteriet fĂ„r ocksĂ„ 18 W snabb laddningsstöd, men har istĂ€llet en mikro-USB-port. Medan den erbjuder en nĂ€stan kant-till-kant-design, finns det en stor haka i botten.

3,5 mm ljuduttag, mikro-USB-port och högtalargaller Àr placerade pÄ botten. Volymvipporna och strömbrytaren finns pÄ höger sida. Det finns en extra knapp till vÀnster, förmodligen en Google Assistant-knapp. Den har en bakmonterad fingeravtryckssensor för biometrisk sÀkerhet. Vid den hÀr tiden Àr det bara priser och tillgÀnglighetsinformation som Àr ett mysterium, men vi borde veta mer nÀr telefonen startar de nÀrmaste dagarna.