Vivo Z3 Emerald-fÀrgalternativ lanserades i Kina, priset börjar pÄ 1 968 RMB

Vivo X27 i Topaz Blue-fÀrg med pop-up-ryggkamera i ett populÀrt kinesiskt TV-program

“Det nya Emerald-fĂ€rgalternativet ger Vivo Z3 ett nytt och premiumutseende”

Vivo lanserade Z3 mellansmartphone i oktober förra Äret som eftertrÀdare till Z1. Telefonen Àr för nÀrvarande endast tillgÀnglig i Kina och dÀrför Àr det nya fÀrgalternativet ocksÄ specifikt för regionen. Om du inte var imponerad av de tre ursprungliga nyanser som den kom in, kan du titta pÄ det nya Emerald-alternativet.

Vivo Z3 Emerald-pris

Enligt Vivo kommer det nya Z3 Emerald-fÀrgalternativet att sÀljas frÄn och med den 6 mars. 6 GB RAM och 64 GB ROM-variant av telefonen kostar RMB 1 968 (cirka 20 800 Rs). Om du vill ha mer lagringsutrymme, 128 GB för att vara exakt, mÄste du spendera 2098 RMB (cirka 22 200 Rs).

NÀr telefonen lanserades i oktober var den tillgÀnglig i Starry Night, Aurora Blue och Dream Powder. Det nya Emerald-fÀrgalternativet ger Vivo Z3 ett mer premiumutseende. Det Àr en blandning mellan blÄtt och grönt med nÄgra tonade nyanser. Enligt Vivo Àr fÀrgen inspirerad av Àdelstenar. Den anvÀnder en 3D-nano-skala dip-dye plating-teknik för att ge telefonen den hÀr fÀrgen.

Vivo Z3 Emerald Vivo Z3 Emerald

Som du kan se frÄn renderingen ovan ser telefonen vÀldigt elegant ut. MÄnga företag lanserar Àldre enheter med nya fÀrgalternativ för att öka försÀljningen och det Àr vad Vivo har gjort hÀr ocksÄ.

Vivo Z3 specifikationer

Vivo Z3 Àr en mid-range-enhet och levereras med antingen Snapdragon 670 eller Snapdragon 710-chipset. Basvarianten av telefonen kommer med den tidigare SoC, medan de andra tvÄ modellerna kommer med den senare, som Àr nÄgot mer kraftfull och nyare. KretsuppsÀttningarna Àr ihopkopplade med maximalt 6 GB RAM och upp till 128 GB ombordlagring.

Telefonen har en 6,3-tums full-HD + LCD-skÀrm med ett litet skÄr pÄ toppen och ett bildförhÄllande pÄ 19: 9. En fingeravtryckslÀsare finns pÄ baksidan av telefonen tillsammans med en dubbelkamerainstÀllning. Den primÀra sensorn har 16 megapixlar, som Àr ihopkopplad med en 2 megapixels djupgivare. För selfies finns det en 12-megapixelsensor pÄ framsidan, inuti hacket. Enheten Àr utrustad med ett 3 315 mAh batteri som inte stöder snabb laddning.