Vivo Z5x har enligt uppgift en hålslagskärm och 5.000 mAh batteri

Vivo Z5x har enligt uppgift en hålslagskärm och 5.000 mAh batteri

“Vivo Z5x kan vara f√∂retagets f√∂rsta smartphone med en h√•lslagsk√§rm som rymmer den fr√§mre kameran”

Vivo lanserar snart en ny smartphone med hålslagskärm. Render av den påstådda Vivo Z5x-smarttelefonen har läckt ut på Weibo, och det kan vara det första från varumärket som har ett hål i skärmen som rymmer den främre kameran. I så fall kommer Vivo att ansluta sig till Samsung, Huawei, Honor och Motorola som alla har lanserat sina respektive smartphones med sådan design. Hålstansdesignen ger OEM-tillverkarna fri hand för att dike hacket och erbjuder mer skärmfastigheter.

Vivo Z5x

Kommer tillbaka till Vivo Z5x-handenheten, avslöjade den kinesiska tipster vidare att handenheten inte bara kommer att ha den nya designen utan också ett stort batteri. Handenheten kommer enligt uppgift att drivas av ett 5.000 mAh batteri, som Vivo kan komma tillbaka med sin Dual-Engine Fast Charging-teknik. Batteriet kommer att bli det största i Vivo Z Series-smarttelefonen någonsin. Det finns inga andra detaljer tillgängliga om denna smartphone än.

Vivo Z5x kommer som en efterträdare till Vivo Z3x-smarttelefonen som lanserades tidigare förra månaden. Handenheten var mellanklassutbudet med Qualcomm Snapdragon 660 SoC som kärnan, 4 GB RAM och 64 GB ombordlagring. För fotografering innehåller telefonen 13-megapixel primära + 2-megapixelsensorer på baksidan och 16-megapixelspelare på framsidan för selfies. Andra funktioner inkluderar en 6,26-tums skärm med full HD + -upplösning och ett hack uppåt, Funtouch OS 9 baserat på Android 9 Pie och 3 260 mAh batteri.

[Previous Story]JVC 43-tums 4K smart LED-TV lanserades i Indien för 24999 Rs

[Next Story]OnePlus 7 vs OnePlus 6T: pris i Indien, jämförda specifikationer