Vivo Z5X lanseras den 24 maj, avslöjar officiell teaser

Vivo Z5X lanseras den 24 maj, avslöjar officiell teaser

“Detta kommer förmodligen att vara den första Vivo-handenheten med hĂ„lslag-design”

För en vecka sedan bröt en ny Vivo-handenhet med ett pÄstÄdt 5.000 mAh batteri till ryktfabriken. Och nej, vi pratar inte om Vivo Y17 eftersom den redan Àr officiell i Indien. Det handlar om Vivo Z5X som förvÀntas bli en efterföljare till Vivo Z3X som ocksÄ Àr en relativt ny telefon. Vivo Z5X trodde vid den tidpunkten vara Vivos första smartphone med hÄlslagskÀrm. Nu har Vivo meddelat idag att handenheten kommer att lanseras den 24 maj.

Tidigare lÀckte ett antal lÀckta bilder, vilket tydligt antydde hÄlslagets design. Emellertid avslöjade Vivos produktchef Wu Fang handenhetens design medan den retade batteriets livslÀngd pÄ sociala medier. FrÄn det inlÀgget Àr det underförstÄtt att Vivo Z5X kan hÄlla i 14 timmars spel under en tvÄ dagars period vilket Àr ganska imponerande. Det Àr nu ocksÄ kÀnt genom samma inlÀgg att Vivo Z3X-eftertrÀdaren har en 6,53-tumsskÀrm och den totala tjockleken pÄ chassit Àr 8 mm.

Merparten av den andra informationen om handenheten Ă€r under omslag men vi kan göra nĂ„gra bra gissningar nĂ€r vi tittar pĂ„ Vivo Z3X. Och eftersom den har en Snapdragon 660 SoC, förvĂ€ntar vi oss nĂ„gon form av uppgradering – möjligen ett Snapdragon 675-chip pĂ„ Z5X. Handenheten kan ocksĂ„ fortsĂ€tta med den dubbla kamerainstĂ€llningen som finns pĂ„ andra enheter i Z-serien. Detta kommer i bĂ€sta fall att vara ett mellanliggande erbjudande frĂ„n Vivo, eftersom Vivo Z3X kostar 1 198 CNY, vilket innebĂ€r cirka 173 USD.

[Previous Story]LG tillkÀnnager internt AI-chip med bearbetning pÄ enheten för smarta apparater

[Next Story]TikTok-moderbolaget lanserar ny meddelandeapp Feiliao