Vivo Z5X officiella renderingar avslöjar hÄlhÄlsdesign och trippel bakre kamerainstÀllning

[Exclusive] Den första smarttelefonen i Vivo S-serien kommer med upp till 8 GB RAM och kommer att prissÀttas under 25 000 Rs

“Vivo Z5X har en hĂ„lslagskĂ€rm, 5000 mAh batteri och trippelkameror”

Vivo Z5X lanseras idag men företaget har redan gÄtt vidare och lagt ut pressrender pÄ handenheten pÄ sin officiella Weibo hantera tidigt pÄ morgonen. Den officiella visar avslöjande fÀrgvarianter av handenheten samt den detaljerade designen. Det har ocksÄ funnits andra officiella bilder och teasers som slÀpptes tidigare de senaste dagarna, tillsammans med retade funktioner. Nu vet vi att Vivo Z5x kommer att finnas i fÀrgalternativen Shadow Black, Aurora och Polar Nightfall.

NÀr det gÀller de viktigaste höjdpunkterna har Vivo retat handenheten för att ha ett massivt 5.000 mAh batteri, liknande det för Vivo Y17 i Indien. Och det kommer ocksÄ att ha stöd för 18W snabb laddning. I hjÀrtat av handenheten kommer Snapdragon 710 SoC som har dykt upp pÄ AnTuTu-riktmÀrket igÄr. Detaljerna i trippelkamerainstÀllningen Àr fortfarande inte tillgÀngliga för oss just nu men vi behöver inte vÀnta lÀnge pÄ dem. AMOLED-skÀrmen Àr 6,5 tum stor och markerar första gÄngen hÄlhÄlsdesignen anvÀnds pÄ en Vivo-enhet. Det Àr ocksÄ det som skiljer den frÄn Vivo Y17.

NÀr det gÀller andra nya element i designen verkar det som om Vivo kommer att anvÀnda en dedikerad knapp för Jovi-assistentknappen pÄ vÀnster sida, liknande det vi har sett pÄ Samsungs telefoner. Och det finns den synliga kapacitiva fingeravtryckslÀsaren pÄ baksidan. Det ska finnas tvÄ varianter av handenheten, en med 6 GB och den andra med 8 GB RAM. Priserna Àr fortfarande ett mysterium men vi mÄste vÀnta pÄ det tills mid-ranger lanseras idag i Kina.

[Previous Story]Hype var alltid verklig: OnePlus 7 och 7 Pro lanserar krossar poster

[Next Story]Redmi K20 bekrÀftade att fÄ Hi-Res Audio, gÄr upp för förbestÀllningar i Kina