Vivos IQOO-smartphone avslöjade med tvÄ fÀrgvarianter i officiell teaser

Vivos IQOO-smartphone avslöjade med tvÄ fÀrgvarianter i officiell teaser

“Den första smarttelefonen frĂ„n Vivos undermĂ€rke IQOO kommer att lanseras den 1 mars”

Under de senaste veckorna har vi sett ett par lÀckor för Vivos undermÀrke IQOOs första smartphone. Telefonen har dykt upp i en show och företaget sjÀlv publicerade nÄgra teasers för det. Nu har IQOO lagt upp en bild som visar telefonens baksida i en ny teaser. Företaget bekrÀftade nyligen att det skulle lansera telefonen i Kina den 1 mars.

Den första smarttelefonen frÄn IQOO kommer att vara en flaggskeppsenhet och företaget har bekrÀftat de flesta av sina specifikationer. Den senaste teasern visar bara baksidan av telefonen och avslöjar trippel-bakre kamerainstÀllning och lutning pÄ bakpanelen. Det hÀr Àr inte första gÄngen vi ser baksidan av telefonen. I ett nyligen tv-program gjorde telefonen ett utseende som avslöjade baksidan och trippelkamerainstÀllningen.

iqoo telefon tjÀnsteman

OvanstÄende teaser publicerades av det officiella IQOO-mobiltelefonens Weibo-konto, vilket innebÀr att det Àr den verkliga affÀren. Telefonen visas i tvÄ lutningar, blÄ och röd. GÄr genom teaser, telefonerna kommer att ha nÄgon form av ett mönster pÄ baksidan. Du kan se IQOO-mÀrket lÀngst ner och den vertikalt placerade trippelkamerainstÀllningen högst upp. Enheten kommer sannolikt att ha en fingeravtryckslÀsare pÄ displayen eftersom det inte finns nÄgon traditionell skanner pÄ baksidan.

NÀr det gÀller specifikationerna för telefonen vet vi redan mycket tack vare att telefonen Àr listad pÄ TENAA. IQOO-smarttelefonen kommer att drivas av den senaste Snapdragon 855-chipset och kommer med upp till 12 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme ombord. Det kommer ocksÄ att finnas 6 GB och 8 GB RAM-varianter tillgÀngliga. Den kommer att ha en 6,41-tums FHD + AMOLED-skÀrm med ett skÄr pÄ toppen. I hacket finns en selfie-kamera pÄ 12 megapixlar. PÄ baksidan kommer telefonen att ha en 13 megapixel primÀr sensor, en sekundÀr 12 megapixel enhet och en 2 megapixel djup sensor. Enheten kommer att ha ett 4000 mAh batteri med stöd för 44W snabb laddning. Det kommer att köra Android 9.0 Pie-programvara ur lÄdan, men med ett anpassat anvÀndargrÀnssnitt.