Vivos IQOO-telefon visas i naturen och den Àr inte en hopfÀllbar enhet

Vivos IQOO-telefon visas i naturen och den Àr inte en hopfÀllbar enhet

“Den första smarttelefonen frĂ„n IQOO-mĂ€rket kommer att vara en premiumenhet med en tre-bakre kamerainstĂ€llning”

Förra veckan tillkÀnnagav Vivo sitt undermÀrke IQOO i Kina, men gav inte ut nÄgra detaljer som vad man kan förvÀnta sig av detta mÀrke. MÄnga tror att detta varumÀrke kommer att slita ut premium smartphones med flaggskepp hÄrdvara. En lÀckt bild publicerades online förra veckan, vilket föreslog att den första telefonen frÄn IQOO kommer att vara en hopfÀllbar enhet. Men sÄ Àr inte fallet, eftersom den första IQOO-telefonen bara visades ut i naturen och den inte har en vikbar design.

IQOO-telefonen framtrÀdde under en NBA All-Star-sÀndning i Kina, som tycktes sponsras av varumÀrket. Telefonen dök upp kort pÄ scenen i hÀnderna pÄ en modell, som bara visade baksidan av telefonen under hela showen. Det fanns inga nÀrbilder pÄ enheten, sÄ vi kan inte riktigt berÀtta mycket om telefonen Àn. Du kan dock se att telefonen har en trippel bakre kamerainstÀllning bak och saknar fingeravtryckslÀsaren. Detta innebÀr förmodligen att telefonen kommer att ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen för upplÄsning.

KĂ€lla - WeiboKĂ€lla – Weibo

Bortsett frÄn det kan du ocksÄ se att baksidan har en blank yta. Telefonens framsida visas inte under hela sÀndningen, sÄ vi har ingen aning om telefonen har ett hack eller anvÀnder en popup-mekanism för den frÀmre kameran. Enligt de senaste rapporterna kommer IQOO-smarttelefonen förmodligen att drivas av Snapdragon 855-chipset. Det förvÀntas ocksÄ innehÄlla upp till 8 GB RAM och kosta över 5 000 RMB. Det Àr mer Àn 50 000 Rs i indisk valuta, vilket innebÀr att det blir en dyr affÀr.

Nu nÀr telefonen har dykt upp pÄ tv kan vi förvÀnta oss att Vivo kommer att göra ett officiellt tillkÀnnagivande snart. IQOO-mÀrket kommer att tÀvla mot sÄdana som POCO frÄn Xiaomi, OnePlus, Huawei och andra kinesiska premiummÀrken i landet. Vi Àr dock inte helt sÀkra pÄ om varumÀrket kommer att vara exklusivt för Kina eller om det ocksÄ kommer att sÀljas nÄgon annanstans.