Vivos kommande Z1Pro var stjÀrnan i PUBG MOBILE Club Open India-finalen

Vivos kommande Z1Pro var stjÀrnan i PUBG MOBILE Club Open India-finalen

“Vivo var titelsponsor för PUBG MOBILE Club Open India-turneringen dĂ€r 11 000 lag frĂ„n hela landet tĂ€vlade, varav 16 landade i finalen i Indien”

Det Àr ingen överraskning att PUBG Àr ett av de mest omtalade spelen pÄ senare tid. MÀnniskor Àlskar att spela titeln och nÀr PUBG Mobile Club Open 2019 hÀnde, hittade vivo den perfekta plattformen för att gÄ ihop och visa upp sin kommande smartphone, Z1Pro samt dess spelfunktioner. Det Àr Indiens första smartphone med ett Snapdragon 712 AIE-chipset samt en Ultra Turbo-funktion, vilket förbÀttrar enhetens prestanda genom att hÄlla den sval och optimera CPU- och GPU-prestanda.

Det Àr inte allt eftersom Z1 Pro levereras med Ultra Gaming Mode som förbÀttrar spelupplevelsen pÄ enheten. Med funktioner som DND, Game Countdown, Low Blue Ray, Voice Changer, etc., verkar Z1Pro som en fullastad, kraftfull enhet som debuterade vid PMCO 2019.

Vivo Z1 Pro - PUBG Mobile Club Open 2019

Om du frÄgar oss, har vivo bundet upp sig med en perfekt plattform för att visa upp sin helt nya smartphone i Z-serien, i ett försök att lyfta fram sin ultimata spelupplevelse.

Vivo Z1 Pro 2

Företaget har ocksĂ„ retat om Z1Pros specifikationsblad. Det blir den första handenheten i Indien som Ă€r utrustad med Snapdragon 712-processorn. Detta gör PUBG-evenemanget till en lĂ€mplig plattform för att reta den helt nya enheten. SoC ger 10 procent högre prestanda jĂ€mfört med sin föregĂ„ngare, Snapdragon 710. Det medföljande Adreno 616 GPU och Qualcomm Aqstic-ljud kombineras för att ge snabbare bearbetning, grafikĂ„tergivning och ett otroligt ljud – som alla kommer att blidka spelare.

https://twitter.com/Vivo_India/status/1139461015395946506

Medan det har funnits spekulationer om att varumÀrket skulle kunna lansera vivo Z5x som tillkÀnnagavs i Kina förra mÄnaden, Àr det uppenbart att Z1Pro kommer att tillverkas speciellt för den indiska marknaden, med mÄlgruppen som det vÀxande segmentet av spelare. Renderna bekrÀftar ocksÄ att enheten kommer att ha en hÄlskÀrm i det övre vÀnstra hörnet för att hysa selfie-kameran, vilket mÀrket har bekrÀftat att skulle betygsÀttas till 32MP. PÄ baksidan verkar telefonen ha en attraktiv gradientfÀrg. Bilderna visar ocksÄ att handenheten kommer att ha tre kameror pÄ ryggen tillsammans med en fingeravtryckslÀsare. För att sÀkerstÀlla att spelare kan spela lÄnga sessioner av sina favorittitlar utan att oroa sig för saften som finns kvar i tanken kommer handenheten med ett rymligt 5.000 mAh batteri med 18 W snabb laddningsstöd.

https://twitter.com/Vivo_India/status/1139153002810531840

vivo har redan retat att den kommande smarttelefonen kommer till vÄra strÀnder den 3 juli. Vi kan ocksÄ bekrÀfta att telefonen kommer att sÀljas via Flipkart. Enligt rapporter som gör rundorna pÄ internet kommer enheten att prissÀttas ganska aggressivt under Rs 20k, vilket fÄr oss att se fram emot lanseringen Ànnu mer ivrigt.