Vodafone erbjuder gratis 4 GB-data till prenumeranter som uppgraderar till 4G-SIM-kort

Vodafone erbjuder gratis 4 GB-data till prenumeranter som uppgraderar till 4G-SIM-kort

“Vodafone-kunder som uppgraderar till 4G SIM kommer att uppleva bĂ€ttre ljudkvalitet vid röstsamtal och fĂ„ tillgĂ„ng till andra förmĂ„ner som Vodafone Play-appen”

Jio ledde till en radikal förÀndring i den indiska telekombranschen, med rivaler som följde efter strax efter. Medan mÄnga anvÀndare har uppgraderat frÄn 2G och 3G till 4G-nÀtverk, finns det fortfarande nÄgra som fortfarande sitter fast pÄ de tidigare generationerna av telenÀt. Vodafone har nu meddelat ett nytt erbjudande för att locka kunder till sitt 4G-nÀtverk, som det kallar SuperNET. Prenumeranter som uppgraderar till Vodafone 4G fÄr 4 GB snabba mobildata gratis. Uppgifterna krediteras deras konto och kan kontrolleras i My Vodafone-appen.

4Gupgrade

Genom att uppgradera till 4G fÄr Vodafone-abonnenter med VoLTE-kompatibla telefoner samtal av hög kvalitet tillsammans med snabbare mobildata. Tillsammans med detta kan kunder nu ocksÄ komma Ät Vodafone Play-appen, som kommer med en mÀngd streaminginnehÄll. Genom att uppgradera till ett 4G-SIM fÄr förbetalda och efterbetalda kunder mellan 18 och 24 Är ocksÄ tillgÄng till Amazon Prime-prenumerationstjÀnsten med 50 procents rabatt.

Under de senaste Ären har Jio-vÄgen skapat en revolution i den indiska telekomindustrin och rör sig stadigt uppför stegen mot ledande stÀllning i branschen. Vodafone och Idea Cellular slogs samman förra Äret i ett försök att avvÀrja konkurrensen frÄn Jio och den gemensamma enheten har blivit den största operatören nÀr det gÀller intÀkter och abonnentbas.

[Previous Story]Huawei P30, P30 Pro har lagts till i listan över AR Core-kompatibla enheter

[Next Story]Airtel-anvÀndare kan fÄ en gratis 4G-hotspot-enhet med 6-mÄnaders hyresplaner