Vodafone Idea lanserar Rs 649-plan med upp till 200 GB data, iPhone Forever-schema och mer

Vodafone Idea lanserar Rs 649-plan med upp till 200 GB data, iPhone Forever-schema och mer

“Vodafone Ideas Rs 649-plan erbjuder 90 GB mĂ„natlig 2G / 3G / 4G-data, ett dataöverföringsalternativ för upp till 200 GB tillsammans med iPhone Forever-schemat som lĂ„ter anvĂ€ndare byta eller reparera sin iPhone med en serviceavgift pĂ„ bara 2000 Rs.”

Under de senaste mÄnaderna Àr Vodafone Idea i fasen att göra sitt gemensamma företag kallat till en av de bÀsta tjÀnsteleverantörerna i Indien. I samarbete har den lanserat nya planer och infört nÄgra revideringar av nÄgra av sina gamla planer för att göra sina erbjudanden mer attraktiva. Nu har det beslutat att införa ett nytt system som heter iPhone Forever för sina efterbetalda kunder. Men den hÀr gÄngen Àr det inte tillÀmpligt pÄ massmarknaden som tidigare planer.

Programmet iPhone Forever kostar 649 Rs per mÄnad och det inkluderar obegrÀnsat lokalt och nationellt samtal utan FUP. Planen tÀcker ocksÄ obegrÀnsad nationell roaming. PÄ tal om datafördelarna ger planen 90 GB mÄnadsvis 2G / 3G / 4G-data, tillsammans med ett dataöverföringsalternativ för upp till 200 GB.
Vodafone Ideas fusionVodafone har ocksÄ lagt till en gratis prenumeration pÄ Vodafone Play i 12 mÄnader, vilket gör det möjligt för anvÀndare att titta pÄ live-TV och filmer gratis. AnvÀndare fÄr ocksÄ Amazon Prime-prenumeration i ett Är dÀr de kan fÄ tillgÄng till innehÄll pÄ Amazon Prime Video tillsammans med tvÄ dagars gratisleveranser.

Det tidigare nÀmnda iPhone Forever-schemat Àr den del av Rs 649-efterbetald plan, som lÄter anvÀndare fÄ sin iPhone ersatt eller reparerad för en serviceavgift pÄ bara Rs 2000 plus GST. Om en anvÀndare av misstag tappar iPhone kostar det att byta ut skÀrmen, bakpanelen, reparera kameran eller strömbrytaren mer Àn 15 000 Rs. Vodafone Idea har introducerat systemet för att tÀcka de rejÀla kostnaderna till en lÀgsta kostnad och har ocksÄ informerat om att alla modeller ovanför iPhone 5S, som köptes frÄn en auktoriserad ÄterförsÀljare i Indien, Àr berÀttigade till programmet.

AnvÀndare kan ocksÄ byta ut den befintliga iPhone för en ny modell genom att delta i iPhone Forever-schemat. Smarttelefoner över 18 mÄnader kan endast repareras och uppgraderas, medan de Àr under 18 mÄnader kan ersÀttas tillsammans med reparation och uppgradering. AnvÀndare kan ocksÄ ha en hÀmtnings- och slÀppfacilitet om de vÀljer att vÀlja programmet.