Vodafone Rs 229 laddas med 2 GB daglig data, obegrÀnsat samtal och 28-dagars giltighet lanserad

Vodafone Rs 205 och Rs 225 laddas med kostnadsfria samtal och upp till 4 GB lanserad data

“Den nya laddningsplanen kommer pĂ„ baksidan av Rs 199-laddningsplanen, som erbjuder 1,5 GB data per dag, tillsammans med andra förmĂ„ner”

I ett försök att hÄlla takten mot konkurrens frÄn Reliance Jio och Bharti Airtel, har Vodafone-Idea lanserat ett nytt förbetalt paket till ett pris av 229 Rs. Den nya Rs 229 Vodafone-laddningen lÀgger till den vÀxande listan med alternativ som görs tillgÀngliga för anvÀndare i bÄde förbetalda och efterbetalda segment, eftersom konkurrensen om att hÄlla fast vid marknadsandelen fördjupas. Det nya paketet erbjuder dagliga 4G-data pÄ 2 GB, tillsammans med obegrÀnsade lokala och STD-samtal, gratis roaming och 100 SMS per dag.

Den nya Rs 299 Vodafone-laddningen Àr i linje med de flesta andra operatörer, dÀr obegrÀnsade samtals- och meddelandepriser har blivit allt vanligare. Den nya planen sammanfogar Vodafones redan existerande plan pÄ Rs 199, som erbjuder 1,5 GB data per dag, tillsammans med de andra förmÄnerna. Operatörens nya förbetalda paket kommer ocksÄ med paketabonnemang pÄ Vodafone Play, operatörens onlineinfotainmenttjÀnster som inkluderar live-TV, filmer, program och musik. Planen gÀller i en period av 28 dagar.

1548647586-vodafone

Som jÀmförelse erbjuder rivaler som Jio Ànnu mer konkurrenskraftiga planer. Till exempel tillhandahÄller Jio för nÀrvarande en Rs 448-laddning som erbjuder 2,5 GB 4G-data per dag, tillsammans med obegrÀnsat VoLTE-samtal i alla nÀtverk över hela landet och SMS-meddelanden. Denna plan förblir dock giltig i totalt 84 dagar, vilket minskar den oförutsedda mÄnatliga kostnaden till cirka Rs 149 per mÄnad. Med tanke pÄ detta och det faktum att Jio erbjuder ytterligare 500 MB data över Vodafones nya förbetalda plan, kan den senare fortfarande fÄ sitt arbete att klippa ut om det ska förhindra en stadig förlust av anvÀndare, eftersom Jio fortsÀtter att fÄ fler anvÀndare över hela landet.

Under det senaste Ă„ret har Vodafone-Idea tappat miljontals anvĂ€ndare varje mĂ„nad och har sett sin marknadsandel – som blev den högsta sedan Vodafone India och Idea Group slogs samman. I ett försök att svara pĂ„ detta har Vodafone rullat ut en massa nya planer, som börjar med en nominell hastighet pĂ„ Rs 15. Med det nya förbetalda paketet, som nu har rullats ut i cirklar Delhi-NCR, Mumbai och Rajasthan , Vodafone hoppas kunna stoppa den stadiga förlusten och fĂ„ tillbaka nĂ„gra anvĂ€ndare till sitt nĂ€tverk.