WeWork ansluter 20 miljoner dollar till innovatörer med Creator Awards

WeWork ansluter 20 miljoner dollar till innovatörer med Creator Awards

Medan coworking-revolutionen har tagit över stÀder över hela vÀrlden har ingen haft större inverkan pÄ nÀringslivet Àn Vi arbetar. Deras uppdrag att skapa en vÀrld dÀr mÀnniskor arbetar för att skapa ett liv, inte bara ett liv, rinner överallt. De marknadsför företagen inom sina murar, de stöder entreprenörerna som kallar sina kontor hem, och viktigast av allt frÀmjar de innovation genom initiativ som Creator Awards.

Under hela 2017 och dÀrefter planerar WeWork att vara vÀrd för evenemang runt om i vÀrlden i hopp om att erkÀnna och belöna mÀnniskor som tÀnker annorlunda. Genom att visa upp skapare som anvÀnder nya nya projekt för att uppnÄ verklig förÀndring hoppas WeWork att de verkligen kan stödja innovativa idéer frÄn blivande entreprenörer, inom och utanför sitt nÀtverk.

“Medan vi har drömt om Creator Awards i flera Ă„r, Ă€r vi inspirerade av det faktum att vĂ„rt WeWork-community nyligen har nĂ„tt en ny milstolpe: vi Ă€r nu 100 000 medlemmar starka”, sĂ€ger Adam Neumann, grundare av WeWork. “Dessa medlemmar Ă€r pionjĂ€rer som leder en Ă€nnu större rörelse.”

Creator Awards kommer att Àga rum i ett brett spektrum av stÀder över hela vÀrlden, inklusive Washington DC, Detroit, Austin, London, Berlin, Tel Aviv, Mexico City och New York. Företag och privatpersoner kommer att tilldelas vÀsentligt för att vinna ett brett utbud av belöningar vid varje evenemang. Under loppet av hÀndelserna planerar WeWork att spendera mer Àn 20 miljoner dollar för att ge skapare i dessa stÀder.

“Den som tar en ny idĂ© till vĂ€rlden, bedriver sin passion och tror pĂ„ nĂ„got som Ă€r större Ă€n en sjĂ€lv Ă€r en skapare”, sĂ€ger Neumann.

I gÄr kvÀll startade WeWork Creator Awards i Washington DC och tilldelade 25 företagare frÄn DC, Philadelphia och Boston mer Àn 1,5 miljoner dollar i bidrag. Vinnarna, inklusive Byte Back, Minne bra och mÄnga andra representerar en varierad blandning av entreprenörer, smÄföretag, vÀxande företag, ideella organisationer, artister och andra skapare som förÀndrar sÀttet nÀringslivet fungerar.

”KĂ€nslan ikvĂ€ll nĂ€r vi vann var otrolig. Det hĂ€r utmĂ€rkelsen kommer att hjĂ€lpa Byte Back med teknisk utbildning och support, och vi kommer att kunna nĂ„ sĂ„ mĂ„nga fler mĂ€nniskor i vĂ„r region samt se till en nationell expansion, sĂ€ger Elizabeth Lindsey, verkstĂ€llande direktör för Byte Back, vinnaren av Scale Award. ”Det hĂ€r Ă€r mitt första pitch-evenemang och jag tycker att det har varit otroligt. Creator Awards inkluderade en sĂ„dan mĂ„ngfald av företag och uppdrag, och det har varit fantastiskt att höra vad alla andra grupper skapar. ”

Vinnare av Launch Award och Scale Award kommer vidare till WeWorks Creator Awards Global Finals i New York i november dÀr de kommer att ges möjlighet att vinna ytterligare bidrag. Ytterligare fyra vinnare blev överraskade med utmÀrkelser som hedrade deras engagemang för de samhÀllen de tjÀnar.

Om du Àr intresserad av att ansöka om att tÀvla i Creator Awards kan du ansöka hÀr idag. Ansökningar Àr öppna för alla stÀder, förutom Washington DC uppenbarligen.

Den hÀr artikeln Àr en del av en WeWork-innehÄllsserie. WeWork tillhandahÄller delad arbetsyta, community och tjÀnster för entreprenörer, frilansare, nystartade företag och smÄföretag.