WhatsApp Android beta 2.19.73-uppdatering ger ny sökbildfunktion, transpersoner emojis

WhatsApp Android beta 2.19.73-uppdatering ger ny sökbildfunktion, transpersoner emojis

“Betatestare kan ladda ner den senaste versionen frĂ„n Google Play Store för att testa funktionerna”

WhatsApp testar regelbundet nya funktioner i betaversionerna av deras app. Den senaste betaversionen av meddelandeklienten testar för nĂ€rvarande en ny funktion som heter ‘Sök bild’. Om du Ă€r en betatestare hittar du nĂ„gra av de nya funktionerna pĂ„ WhatsApp för Android beta 2.19.63. Den nya sökfunktionen skiljer sig frĂ„n det vanliga sökalternativet som finns i den stabila versionen. Det skiljer sig ocksĂ„ frĂ„n den avancerade sökfunktionen som Ă€r tillgĂ€nglig pĂ„ iOS.

Funktionen ‘Sökbild’ i den senaste betaversionen av WhatsApp för Android gör det möjligt för anvĂ€ndare att söka efter bilder med Google. Den hĂ€r funktionen Ă€r ocksĂ„ inaktiverad som standard, sĂ„ den kanske inte syns för dig Ă€ven efter installation av den senaste betaversionen. WhatsApp testar den hĂ€r funktionen bakom kulisserna och det Ă€r frĂ€mst för att ta itu med falska nyheter som sprids via meddelandeklienten. Om nĂ„gon till exempel skickar en bild i en chatt kan du anvĂ€nda sökbildsfunktionen för att leta efter den pĂ„ Google och bekrĂ€fta om den Ă€r riktig eller falsk.

F470698B-6F2B-44FB-B6C3-AAE04A010DB8-768x703

NĂ€r du trycker pĂ„ alternativet “Sök bild” fĂ„r du ett meddelande som sĂ€ger att bilden laddas upp till Google. Du kan bekrĂ€fta eller avvisa den hĂ€r Ă„tgĂ€rden. Om du hĂ„ller med kommer WhatsApp att söka efter bilden pĂ„ Google och presentera nĂ„gra resultat. Företaget anvĂ€nder Googles API: er och visar sedan resultaten i din webblĂ€sare.

Vid sidan av den hÀr funktionen innehÄller den senaste betaversionen ocksÄ nÄgra nya Transgender-emojis. Det finns den officiella transgenderflaggan tillgÀnglig i den nya uppdateringen, och det finns ocksÄ vissa dolda emojis. Det Àr möjligt att WhatsApp kan göra dessa emojis synliga i nÀsta betauppdatering.

D0sALc6WsAQWS__

Sammanfattningsvis innehÄller den senaste beta tvÄ nya funktioner, men du kan fortfarande inte se dem. Men tack vare WABetaInfo vet vi vad som kommer i framtida uppdateringar. En ny WhatsApp för Android-betauppdatering hade tagit med sig nÄgra nya funktioner, sÄsom en redesignad instÀllningsdel, information om nÀtverksanvÀndning, betalningshistorik och lÀnkade bankkontouppgifter.