WhatsApp arbetar med alternativet för att blockera ofta vidarebefordrade meddelanden i grupper

WhatsApp arbetar med alternativet för att blockera ofta vidarebefordrade meddelanden i grupper

“En ny Android-betauppdatering för WhatsAp visar att företaget arbetar med en ny Groups-funktion för att blockera meddelanden med ofta vidarebefordrad etikett”

WhatsApp har lagt till flera anvĂ€ndbara nya funktioner i betaversionen av appen. Även om de flesta funktionerna fortfarande Ă€r dolda har WABetaInfo varit mycket framgĂ„ngsrik nĂ€r det gĂ€ller att grĂ€va ut dem och presentera dem för vĂ€rlden. I den senaste WhatsApp beta för Android-uppdateringen lyckades WABeta-information hitta tvĂ„ nya funktioner.

Den första nya funktionen Àr relaterad till etiketten Frequently Forwarded Messages som WhatsApp introducerade i en tidigare beta. I v2.19.97 kommer anvÀndare att kunna stoppa distributionen av ofta vidarebefordrade meddelanden i en grupp. Funktionen Àr inte tillgÀnglig Àn, men den har upptÀckts av teamet pÄ WABetaInfo. Det ofta vidarebefordrade meddelandet Àr en funktion som berÀttar för anvÀndarna hur mÄnga gÄnger ett meddelande har delats. Om nÄgot delas mycket betyder det förmodligen att meddelandet var falskt eller innehöll fel information.

SkÀrmdump 08-04-2019 kl. 17.30.09

I den nya betauppdateringen, om gruppadministratörer vill hindra anvÀndare frÄn att sprida sÄdana meddelanden, kan de vÀlja att blockera dessa meddelanden. Alternativet Àr endast tillgÀngligt för gruppchattar och endast administratören har befogenhet att Àndra dessa instÀllningar. NÀr funktionen Àr aktiverad kan anvÀndare inte dela nÄgra meddelanden som ofta vidarebefordras i gruppen. Naturligtvis kommer bestÀmda anvÀndare att kopiera meddelandet och sedan dela dem, men det skulle krÀva mer anstrÀngning. Den hÀr funktionen hjÀlper ytterligare till att minska spridningen av skrÀppost / falska meddelanden i grupper. FrÄn och med nu har denna funktion bara upptÀckts i Android-versionen av appen.

KĂ€lla - WABeta InfoKĂ€lla – WABetaInfo

Bortsett frÄn den hÀr funktionen innehÄller betauppdateringen ocksÄ en omdesignad ljudvÀljare. AnvÀndare som vill dela ljudmeddelanden kan nu förhandsgranska det innan de skickas. Du kommer ocksÄ att kunna skicka flera ljudfiler. Högst 30 ljudmeddelanden kan skickas Ät gÄngen. Detta sÄgs ursprungligen i den tidigare betaversionen, men döljdes. Den Àr dock tillgÀnglig för anvÀndare i den senaste betaversionen 2.19.97.

WhatsApp arbetar ocksÄ med att föra andra funktioner till appen, sÄsom PiP-förbÀttringar, fingeravtrycksautentisering, mörkt lÀge och mer.