WhatsApp beta fÄr röstmeddelanden i följd pÄ Android; PiP-förbÀttringar i arbete ocksÄ

 WhatsApp beta fÄr röstmeddelanden i följd pÄ Android;  PiP-förbÀttringar i arbete ocksÄ

“Den pĂ„ varandra följande röstmeddelandefunktionen pĂ„ WhatsApp Beta spelar automatiskt upp nĂ€sta röstmeddelande nĂ€r det föregĂ„ende slutar”

WhatsApp Àr kÀnt för att introducera ett antal nya funktioner i sina betauppdateringar innan de hittar vÀgen till allmÀnheten. Nyligen rullade IM-plattformen ut det mörka lÀget och fingeravtrycksautentiseringsfunktionerna med betauppdateringarna. Nu har företaget drivit ut Ànnu en anvÀndbar funktion. Den nya funktionen kallas pÄ varandra följande röstmeddelanden och spelar upp ljudanteckningarna som skickas efter varandra utan att stanna dÀremellan.

WhatsApp röstmeddelanden i rad

Som vi har förvÀntat oss, sÄgs funktionen först WABetaInfo i den senaste uppdateringen. Enligt webbplatsen behöver den senaste funktionen 2.19.86 Betauppdatering installerad för att ta emot aktiveringen frÄn WhatsApp-servern. De flesta av er skulle redan veta att före den hÀr uppdateringen var anvÀndarna tvungna att trycka manuellt pÄ uppspelningsikonen för att nÀsta röstmeddelande ska kunna spelas upp efter att det slutat. I grund och botten gör funktionen hela processen att hantera flera röstmeddelanden mer strömlinjeformad.

WhatsApp Senaste Beta PIP

Den nya uppdateringen antyder ocksÄ andra generationens PiP-funktion för WhatsApp-video. Funktionen som först rullades ut i 2.18.301 betauppdatering för Android och tillÀt anvÀndare att spela upp videor pÄ YouTube, Facebook, Instagram och andra strömningsbara lÀnkar i sjÀlva appen. Nu, med den nya generationen PiP, tillÄter appen anvÀndare att vÀxla mellan olika chattfönster eller till och med lÀmna appen medan videon fortfarande spelas i det flytande fönstret. Detta var inte möjligt i den tidigare iterationen av PiP i WhatsApp.

FrÄn och med nu finns det inget ord om nÀr funktionerna ska rullas ut till den allmÀnna versionen av WhatsApp. Vi kommer att hÄlla dig uppdaterad, sÄ hÄll dig uppdaterad.