WhatsApp beta för Android lÄter nu anvÀndare spÄra hur mÄnga gÄnger deras meddelande har vidarebefordrats

WhatsApp beta för Android lÄter nu anvÀndare spÄra hur mÄnga gÄnger deras meddelande har vidarebefordrats

“Den nya WhatsApp-betauppdateringen för Android-anvĂ€ndare ger vidarebefordringsinformation och vidarebefordrad etikett för meddelanden”

Den senaste versionen av WhatsApp för Android beta Ă€r nu tillgĂ€nglig för betatestare och tar in nĂ„gra nya funktioner. Tack till folket pĂ„ WABetaInfo för att ha tagit sig tid att grĂ€va igenom betauppdateringen för att ta reda pĂ„ dessa nya inkluderingar, vet vi nu att WhatsApp lĂ„ter anvĂ€ndare spĂ„ra hur mĂ„nga gĂ„nger deras meddelande har vidarebefordrats och till och med lĂ€gga till en “ofta vidarebefordrad” etikett pĂ„ meddelanden som skickas till andra mer Ă€n fyra gĂ„nger. Dessa funktioner har upptĂ€ckts i den senaste Android-betaversionen v2.19.80 i appen. Naturligtvis mĂ„ste du aktivera dessa funktioner manuellt för att de ska fungera, annars kommer du inte att kunna se dem.

VidarebefordranInfo

Betauppdateringen ger tvÄ nya funktioner som heter Vidarekopplingsinfo och Vidarebefordras ofta. Som nÀmnts tidigare Àr dessa inte tillgÀngliga Àn och WhatsApp testar dem just nu. En framtida stabil release bör dock inkludera dem. Med funktionen för vidarebefordran av information kan anvÀndare se mer information om ett vidarebefordrat meddelande. Du kan se detaljer som lÀsetid, levererad tid och antal vidarebefordran. Detta fungerar bara för skickade meddelanden och inte för de du fÄr.

Detta liknar den vanliga infofunktionen som Àr tillgÀnglig för alla skickade meddelanden, förvÀnta dig, den hÀr visar ytterligare information. NÀsta nya funktion heter Frequently Forwarded och gör precis som namnet antyder. Om ett meddelande vidarebefordras mer Àn fyra gÄnger mÀrks det meddelandet som vidarebefordras ofta. De nya funktionerna Àr inte nÄgot spektakulÀrt, men kommer att lÄta en anvÀndare om populariteten för ett vidarebefordrat meddelande. Ibland kan meddelanden som har vidarebefordrats för mÄnga gÄnger visa sig vara skrÀppost eller falska nyheter.

Ofta vidarebefordras

WhatsApp har inkluderat funktioner för att begrÀnsa alla falska och felaktiga nyheter som sprids via appen. Den tidigare betauppdateringen hade en dold funktion som gjorde det möjligt för anvÀndare att söka efter bilder pÄ Google för att bekrÀfta om det var riktigt eller falskt. Ingen av dessa funktioner har dykt upp pÄ stabila WhatsApp-versioner Ànnu, men det borde inte ta mycket lÀngre tid nu. Dessa nya funktioner kommer definitivt att vara till hjÀlp för att minska antalet falska nyheter som sprids via WhatsApp.

Som nÀmnts i början kommer dessa nya funktioner inte att vara synliga för den genomsnittliga anvÀndaren, Àven om du Àr pÄ den senaste WhatsApp beta.