WhatsApp beta för Android-uppdatering ger 155 omdesignade emojis; NattlÀge upptÀcktes ocksÄ

WhatsApp QR-kod genvÀg upptÀckt i senaste Android beta-versionen

“WhatsApp: s lĂ„ngt ryktade mörka lĂ€ge har till synes bytt namn till nattlĂ€ge, Ă€ven om funktionaliteten till synes förblir densamma”

WhatsApp för Android fÄr en ny betauppdatering som ger ny emoji-layout och 155 omdesignade emojis. Dessa nya emojis kommer att finnas tillgÀngliga nÀr den senaste betauppdateringen, version nummer 2.19.139, har installerats. Den nya emoji-layouten kommer att finnas tillgÀnglig för alla med nÀsta stabila uppdatering för Android och webben ocksÄ. Medan vissa emojier Àr helt omgjorda, fÄr andra smÄ designjusteringar.

WhatsApp Emoji

Dessutom Ă€r WhatsApp kĂ€nt för att arbeta med ett mörkt lĂ€ge ett tag; nu innehĂ„ller betauppdateringen ocksĂ„ fler referenser till det mörka lĂ€get, vilket rapporterats av den noterade WhatsApp-trackern WABetaInfo. Det sa att funktionen kan döpas om till “Night Mode”, Ă€ven om funktionaliteten kan förbli densamma. Det Ă€r dock för nĂ€rvarande under utveckling, och det Ă€r inte tillgĂ€ngligt offentligt för alla att försöka. NattlĂ€get Ă€r redan kompatibelt med status och samtal avsnitt. Även om Ă„tgĂ€rdsknapparna har samma gröna fĂ€rg kan de antagligen bli vita nĂ€r nattlĂ€get Ă€ntligen blir tillgĂ€ngligt. Eftersom mĂ„nga av appens avsnitt inte Ă€r kompatibla med nattlĂ€get Ă€nnu Ă€r den exakta tidslinjen för lanseringen ett mysterium för tillfĂ€llet.

WhatsApp nattlÀge

WhatsApp rapporterades nyligen arbeta med animerade klistermÀrken för Android, iOS och webben. Till skillnad frÄn vanliga GIF, som slutar spela efter nÄgra sekunder, fortsÀtter de animerade klistermÀrkena att spela hela tiden. Dessa animerade klistermÀrken kan inkluderas i klisterpaketet och mÄste laddas ner av slutanvÀndaren. WhatsApp kommer ocksÄ att förhandsgranska animationen i klistermÀrket och chattavsnittet. Funktionen skulle vara tillgÀnglig för Android, iOS och webbversion.

KĂ€lla 1, 2