WhatsApp Business för iOS lanseras Àntligen, men begrÀnsat till utvalda marknader för tillfÀllet

WhatsApp Business för iOS lanseras Àntligen, men begrÀnsat till utvalda marknader för tillfÀllet

“WhatsApp Business för IOS Ă€r slut pĂ„ beta och stabil Ă€r Ă€ntligen live i App Store i vissa lĂ€nder inklusive Mexiko, Brasilien, Argentina och Frankrike.”

WhatsApp for Business, som lÄter företag enkelt ansluta till anvÀndare, lanserades 2018 för Android men lanseringen av iOS skjutits upp till en senare tidpunkt. Betatestningen för iOS startade dock först förra mÄnaden. Nu rapporteras det att appen Àntligen Àr slut pÄ beta och att den stabila versionen Àntligen Àr live i App Store i vissa lÀnder. Fotograferad av WABetaInfo, WhatsApp-affÀrer för iOS sÀgs vara tillgÀngliga i vissa lÀnder och Mexiko Àr först bland dem. GSMArena noterar att appen ocksÄ Àr tillgÀnglig för anvÀndare i Brasilien, Argentina och Frankrike.

WhatsApp Business Àr nu tillgÀngligt i App Store i vissa lÀnder: den första Àr Mexiko!
Finns WhatsApp Business ocksÄ i ditt land? LÄt mig veta under denna tweet! pic.twitter.com/Xo9cSWUqUF

– WABetaInfo (@WABetaInfo) 20 mars 2019

WhatsApp har Ànnu inte gjort nÄgot meddelande och appen för iOS Àr inte tillgÀnglig i Indien Àn. Detta antyder att appen rullas ut pÄ ett stegvis sÀtt och kan vara tillgÀnglig snart. WhatsApp Business levereras med verktyg som anpassad hÀlsning och bortmeddelanden, snabba svar och funktionen Mottagare. Andra funktioner inkluderar möjligheten att stÀlla in affÀrsprofiler, öppettider och erbjuder statistik för att veta antalet meddelanden som skickas, levereras och lÀses. Vanliga WhatsApp-meddelandefunktioner som att skicka multimediafiler, samtal och gruppchattar ingÄr ocksÄ.

Appen syftar till att hjĂ€lpa smĂ„ och medelstora företag att fĂ„ kontakt med anvĂ€ndare med relevant information som e-post, köpmottagare, adresser, webbplatser och vĂ€xa sin verksamhet. Redan i januari meddelade företaget att WhatsApp Business har en aktiv anvĂ€ndarbas pĂ„ över 5 miljoner. Det introducerade ocksĂ„ nya tre funktioner för webb- och skrivbordsversionen av appen, inklusive snabbt svar genom att trycka pĂ„ “/” pĂ„ tangentbordet, chattfilter för att skilja olĂ€sta meddelanden, grupper och sĂ€ndningslistor och etiketter för kontakter eller chattar.