WhatsApp ger bild-i-bild-funktion för webbanvÀndare

WhatsApp ger bild-i-bild-funktion för webbanvÀndare

“Med WhatsApps bild-i-bild-funktion skulle anvĂ€ndare av webbklienten inte lĂ€ngre behöva lĂ€mna meddelandefönstret för att titta pĂ„ en video”

WhatsApp har börjat lansera en ny uppdatering för sin webbklient. WhatsApp-webbuppdateringen lÀgger till en Picture-in-Picture (PiP) -funktion, som redan finns för Android- och iOS-smarttelefonanvÀndare. Med den nya funktionen kan de som den populÀra meddelandeprogrammet pÄ stationÀra webbanvÀndare nu se videor i ett chattfönster medan de surfar igenom andra chattar.

WhatsApp Web PiP-lÀgeBild med tillstÄnd: WABetaInfo

Enligt WABetainfo, en webbplats som hĂ„ller koll pĂ„ nya funktioner i WhatsApp, har den senaste versionen av 0.3.2041 köpt den hĂ€r uppdateringen till webbanvĂ€ndare. Speciellt fungerar PiP-funktionen bara med videolĂ€nkar som tas emot pĂ„ WhatsApp. NĂ€r du klickar pĂ„ lĂ€nken startar videon i ett litet fönster med chatten och anvĂ€ndare kan titta pĂ„ videon och chatta med vĂ€nner samtidigt. Om anvĂ€ndarna inte har fĂ„tt uppdateringen kan den ocksĂ„ installeras manuellt. Det kan göras i tvĂ„ steg – rensa först webblĂ€sarens cache genom att trycka pĂ„ CTRL + F5 och sedan starta om webblĂ€saren.

Tillsammans med detta testar WhatsApp enligt uppgift en ny autentiseringsfunktion för fingeravtryck och en ny sektion för ljudvÀljare. PÄ tal om autentisering sÀgs det fungera i en metod som endast skulle gÀlla anvÀndare att arbeta med appen. Funktionen Audio Picker gör det lÀttare att dela ljudfiler.

[Previous Story]Samsung Galaxy A10 med Exynos 7885, 2 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench

[Next Story]Samsung Galaxy M20 recension: M markerar platsen