WhatsApp mörkt lÀge upptÀckt i senaste Android-beta

WhatsApp QR-kod genvÀg upptÀckt i senaste Android beta-versionen

“Den senaste WhatsApp beta för Android visar en glimt av det efterfrĂ„gade mörka lĂ€get och ger ljudfilnamn till ljudbubblan.”

PopulĂ€r meddelandetjĂ€nst WhatsApp kan vara pĂ„ vĂ€g att fĂ„ en av de mest efterfrĂ„gade funktionerna – mörkt lĂ€ge. Som upptĂ€ckt av WhatsApp Beta Info, den senaste Android-beta (version 2.19.82) visar oss en glimt av hur appen skulle se ut nĂ€r mörkt lĂ€ge Ă€r aktiverat. Eftersom funktionen fortfarande Ă€r i beta Ă€r den Ă€nnu inte tillgĂ€nglig för anvĂ€ndare. WhatsApps mörka lĂ€ge har ett mörkgrĂ„tt tema, ungefĂ€r som Googles sĂ€tt att implementera mörkt lĂ€ge i sina appar.

SkÀrmdumparna i WhatsApps mörka lÀge visar oss inte chattgrÀnssnittet, men de ger oss en smyga om andra menyer pÄ instÀllningssidorna i det nya fÀrgschemat. WhatsApp för iOS mörkt lÀge upptÀcktes först i oktober 2018 sÄg ocksÄ mycket ut som sin Android-motsvarighet, men mörkare i jÀmförelse. WhatsApp beta för Android med V2.19.82 lÀgger ocksÄ till ljudfilnamnet i ljudbubblan och det Àr aktiverat som standard.

Mörkt lĂ€ge för WhatsApp har varit den mest efterfrĂ„gade funktionen. Men för nĂ€rvarande Ă€r det fortfarande oklart nĂ€r det mörka lĂ€get skulle rullas ut till alla. Med tanke pĂ„ att det fortfarande Ă€r ett pĂ„gĂ„ende arbete kan det ta ett tag. WhatsApp började nyligen testa tvĂ„ nya funktioner som lĂ„ter anvĂ€ndare spĂ„ra hur mĂ„nga gĂ„nger deras meddelande har vidarebefordrats och till och med lĂ€gga till ett ‘Vidarebefordras oftaetikett pĂ„ meddelanden som skickas till andra mer Ă€n fyra gĂ„nger. Det började ocksĂ„ testa en webblĂ€sare i appen som utlöses nĂ€r du klickar pĂ„ lĂ€nkarna som skickas eller tas emot i en konversation.

[Previous Story]Samsung A2 Core Android Go-smartphone fÄr Bluetooth-certifiering

[Next Story]Xiaomi Mi 9X-specifikationer lÀckte ut, kan komma snart