WhatsApp Night Mode som nÀrmar sig att slÀppas, föreslÄr nya Android beta

WhatsApp Night Mode som nÀrmar sig att slÀppas, föreslÄr nya Android beta

“Inte alla delar av appen Ă€r mörka Ă€n, eftersom gruppchattinformationen fortfarande Ă€r vit som vanligt”

WhatsApp Ă€r kĂ€nt för att arbeta med ett dedikerat nattlĂ€ge under ganska lĂ„ng tid, och trots att vi upptĂ€cktes i mĂ„nga beta-byggnader har vi fortfarande inte en tidslinje för funktionens offentliga release Ă€nnu. Förra veckans betauppdatering för Android erbjöd oss ​​en glimt av ett fungerande nattlĂ€ge tillsammans med en moderniserad emoji-layout och 155 redesignade emojis. Nu fĂ„r WhatsApp för Android ytterligare en betauppdatering med version nummer 2.19.145. Även om det inte medför nĂ„gra betydande förĂ€ndringar eller nya tillĂ€gg, erbjuder det en Ă€nnu nĂ€rmare titt pĂ„ nattlĂ€get, som upptĂ€cks av den noterade WhatsApp-trackern WABetaInfo.

WhatsApp

Funktionen – först upptĂ€ckt av WABetaInfo – Ă€r dock fortfarande i utvecklingsfas och Ă€r inte tillgĂ€nglig för anvĂ€ndare att försöka Ă€nnu. SkĂ€rmdumpar av nattlĂ€get tyder pĂ„ att inte alla sektioner i apparna blir mörkare, eftersom gruppchattinformationen fortfarande Ă€r vit som vanligt. Men sektionerna för kontaktvĂ€ljare och kontaktinformation verkar vara redo. WhatsApp Night Mode verkar inte vara helt mörkt; istĂ€llet har den ett djupgrĂ„tt fĂ€rgschema, som liknar Twitters ‘dim mode’. Men sedan igen, eftersom funktionen fortfarande Ă€r under utveckling, kan den Ă€ndras till helt mörk nĂ€r den slĂ€pps.

WhatsApp lade nyligen till en ny emoji-layout och 155 redesignade emojis. Den nya emoji-layouten kommer att finnas tillgÀnglig för alla med nÀsta stabila uppdatering för Android sÄvÀl som webben. Av de 155 emojierna Àr vissa helt omgjorda, medan andra fÄr smÄ designjusteringar. Det tog ocksÄ bort möjligheten att spara profilbilder av kontakter. AnvÀndare kan dock fortfarande spara gruppikoner som vanligt.