WhatsApp-uppdateringen ger kontinuerlig uppspelning av ljudmeddelanden till Android-appen

WhatsApp QR-kod genvÀg upptÀckt i senaste Android beta-versionen

“Den nya funktionen finns i den senaste stabila WhatsApp för Android-uppdateringen”

En ny stabil uppdatering Àr tillgÀnglig för Android-versionen av WhatsApp, vilket ger en sÀrskilt anvÀndbar funktion till meddelandeklienten. Med den senaste uppdateringen kan anvÀndare nu ha kontinuerlig uppspelning av ljudmeddelanden. Detta innebÀr att WhatsApp nu automatiskt spelar upp nÀsta ljudmeddelande nÀr föregÄende meddelande har spelats upp. AnvÀndaren behöver inte trycka pÄ uppspelningsknappen manuellt för att börja lista till nÀsta röstmeddelande. Denna funktion upptÀcktes tidigare i en betaversion av WhatsApp i mars men Àr nu tillgÀnglig för alla anvÀndare.

iOS-anvÀndare fick den hÀr funktionen för ett tag sedan, och nu Àr det dags för Android-anvÀndare att ha kul att lyssna pÄ back-to-back ljudmeddelanden. Funktionen Àr tillgÀnglig med den senaste stabila versionen v2.19.150 av WhatsApp för Android. För att fÄ den nya funktionen att fungera mÄste anvÀndaren fortfarande spela det första ljudmeddelandet manuellt. DÀrefter spelas nÀsta ljudmeddelanden automatiskt. Det Àr en trevlig liten funktion som borde ha varit tillgÀnglig frÄn början.

Whatsapp ljudmeddelanden

Om du Àr nÄgon som gillar att prata med röstmeddelanden Àr det hÀr en mycket anvÀndbar funktion. Kom ihÄg att funktionen bara fungerar pÄ rygg-till-bak-ljudklipp. Om meddelandena skiljs Ät av texter fungerar det inte som annonserat. Uppdateringen rullar till alla anvÀndare pÄ bÄde stabila och betakanaler. Om du inte har fÄtt uppdateringen Ànnu, uppmanar vi dig att söka efter appuppdateringar i Play Store.

Förutom den kontinuerliga röstuppspelningsfunktionen innehÄller den senaste stabila uppdateringen ocksÄ en sÀkerhetsfix för en sÄrbarhet. DÀrför föreslÄr vi att du installerar uppdateringen sÄ snart den Àr tillgÀnglig pÄ din enhet. WhatsApp arbetar ocksÄ med att lÀgga till andra anvÀndbara funktioner i appen. Till exempel har betaversioner av appen inkluderat funktioner som möjligheten att dela WhatsApp-status pÄ Facebook, lÀgga till en QR-kod för en profil, nya emojis och mer. Företaget kommer ocksÄ att lÀgga till ett nattlÀge i appen, vilket kommer att Àndra bakgrunden till svart.