Wings Arc trÄdlösa hörlurar med nackbandsdesign och 10-timmars uppspelning lanserades, till ett pris av 1799 Rs

Wings Arc trÄdlösa hörlurar med nackbandsdesign och 10-timmars uppspelning lanserades, till ett pris av 1799 Rs

“Wings Arc-hörlurarna Ă€r utrustade med Neodym-drivrutiner för djupare bas”

Wings Lifestyle, en ny tillverkare av ljudprodukter frĂ„n Indien, har hittills lanserat fyra produkter i sin portfölj. Nu har företaget gĂ„tt vidare och lagt till ytterligare en till familjen – Wings Arc, en Bluetooth-hörlur i nacke-stil. Företaget sĂ€ger att den nya produkten Ă€r designad för dem som Ă€r ute efter en fashionabel hörlur.

VingarbÄge (fÀrg blÄ)

Wings Arc trĂ„dlösa hörlurar ansluts till smartphone, surfplatta eller bĂ€rbar dator med Bluetooth och har en rĂ€ckvidd pĂ„ 10 meter. NĂ€r det gĂ€ller ljudutgĂ„ngen Ă€r hörlurarna utrustade med 10 nm Neodymium-drivrutiner, som pĂ„stĂ„s erbjuda ren, djup bas och tydlig sĂ„ng. Batteriet Ă€r en enhet pĂ„ 135 mAh och Wings Lifestyle hĂ€vdar att det kan erbjuda 10 timmars speltid med 1,5 timmars laddningstid. Hörlurarna kan ocksĂ„ skryta med en standby-tid pĂ„ 250 timmar. Öronpropparnas magnetiska uppbyggnad snĂ€pper ihop dem nĂ€r de inte anvĂ€nds och förhindrar att de faller av. Andra funktioner i hörlurarna inkluderar vibrationsvarning, inbyggd mikrofon och volymkontroll.

Wings Arc (fÀrg röd)

Nishit Sharma, grundare, Wings Lifestyle, sa, ”Wings Arc Ă€r den perfekta hörlurarna för musikĂ€lskare som ocksĂ„ Ă€r medvetna om behovet av att se bĂ€st ut. Jag Ă€r glad att Wings Arc Ă€r en del av vĂ„r produktstabil eftersom den Ă€r mycket mer Ă€n ett tillbehör; det Ă€r ett uttryck för stil som annonserar individualitet och substans till vĂ€rlden. Visst Ă€r kvaliteten pĂ„ musiken som hörs med Wings Arc oslagbar och eftersom musikĂ€lskare i Indien Ă€lskar basen Ă€r jag övertygad om att de ocksĂ„ kommer att bli kĂ€r i Wings Arc. ”

Wings Lifestyle erbjuder Arc trĂ„dlösa hörlurar i fyra nyanser – svart, rött, blĂ„tt och rosa. Det kan hĂ€mtas för Rs 1799 frĂ„n Amazon, Flipkart och Myntra.