Wings Infinity trÄdlösa Bluetooth-hörlurar med halsband lanserades, prissatta till Rs 1 999

Wings Infinity trÄdlösa Bluetooth-hörlurar med halsband lanserades, prissatta till Rs 1 999

“Wings Infinity-hörlurar stöder Siri och Google Voice-assistent för handsfree röststyrning”

Wings Lifestyle har presenterat nya Wings Infinity trÄdlösa Bluetooth-hörlurar i halsband i Indien. Företaget hÀvdar att dessa kommer att erbjuda rik akustisk upplevelse och har eleganta metallpaneler med magneter som gÄr ihop runt halsen nÀr de inte Àr i öronen. De kommer med in-line kontroller för att öka / sÀnka volymen, Àndra spÄr, spela upp / pausa och mer. Wings Infinity trÄdlösa hörlurar Àr prissatta till Rs 1,999 och Àr exklusivt tillgÀngliga via Myntra och Amazon.

Wings Infinity

Enligt företaget Àr hörlurarna dessutom konstruerade för att passa bekvÀmt för lÄngvarig anvÀndning och Àr gjorda av en treskiktskompositfilm med en titanfilm för att förbÀttra bÀrkomforten. Headsetet stöder ocksÄ Siri och Google Voice assistent för handsfree röststyrning. 135mAh-batteriet sÀgs hÄlla i upp till 8 timmar pÄ en enda laddning med kontinuerlig musikuppspelning. De inbyggda microwoofersna ger en ren och skarp bas. Hörlurarna ansluts till smartphones via Bluetooth 4.2 och har en rÀckvidd pÄ upp till 10 meter.

Nishit Sharma, grundare, Wings Lifestyle sa, ”Idag Ă€r tusenĂ„riga stĂ€ndigt pĂ„ jakt efter hörlurar som har premiumljud, ser fashionabla ut och Ă€r tillgĂ€ngliga till överkomliga priser. Eftersom ljudsegmentet i Indien expanderar i snabb takt har vi introducerat innovativa produkter pĂ„ en konsekvent basis och strĂ€var efter att vara ledande inom denna kategori som blandar stil och funktionalitet. Lanseringen av vĂ„r senaste Wings Infinity komplimangerar dagens generation och erbjuder dem bĂ„de njutning och överkomliga priser samtidigt.“

[Previous Story]Huawei Mate 30 Pro tippad för att ha 90Hz AMOLED-skÀrm och fyrhjuliga kameror

[Next Story]Lava vill att du byter ut din TV med sin nya Z62-smartphone med 6-tums skÀrm