WiseIntro Àr det enkla sÀttet att visa upp din start online

WiseIntro Àr det enkla sÀttet att visa upp din start online

Ingen har rÄd med lyxen att inte ha en online-nÀrvaro idag. Detta gÀller sÀrskilt för egenföretagare, eftersom de behöver en plats för att visa upp sitt arbete online för att fÄ leads och göra försÀljning.

En enkel webbplats pÄ en sida kan rÀcka för detta, men för nÄgon som inte gillar programmering och kodning kan Àven en webbplats vara för mycket av ett företag. Utöver det krÀver att skapa och starta en webbplats mer Àn bara det, eftersom man behöver köpa en domÀn och hitta en vÀrd. Denna process kan vara trÄkig och svÄr för dem som inte kÀnner till den.

Nu kan alla dina behov av nÀrvaro online tillgodoses enkelt och smidigt. WiseStamp, en ledande marknadsföringslösningsplattform för mikroföretag, meddelade nyligen lanseringen av WiseIntro, en plattform för egenföretagare att snabbt och enkelt skapa en professionell webbsida sÄ att deras arbete kan visas.

Marknaden har redan nÄgra liknande produkter, men de flesta fokuserar mer pÄ smÄ och medelstora företag. Med tanke pÄ att det för nÀrvarande finns över 26 miljoner mikroföretag i USA ensam Àr det ocksÄ viktigt att tÀcka mÀnniskor som startar egna företag, som saknar budget, tid och till och med kunskapen för att gÄ till mer robusta lösningar.

WiseIntro skapades med tanke pÄ mikroföretag och syftade till att hjÀlpa dem att distribuera kompletta webbsidor pÄ ett kostnadseffektivt, snabbt och enkelt sÀtt. Med en sÄdan webbplats kan de förbÀttra sitt rykte hos potentiella kunder, se mer professionella och pÄlitliga ut.

Denna nya tjÀnst har ocksÄ ett viktigt samarbete med Kör pappa, vÀrldens största domÀnnamnsregistratorer. Enligt WiseStamp kommer detta partnerskap att tillÄta anvÀndare av WiseIntro att köpa en domÀn utan att behöva lÀmna tjÀnstens plattform, vilket sparar tid och förvirring.

“FrĂ„n vĂ„rt lĂ„ngvariga förhĂ„llande med vĂ„ra hundratusentals kunder har vi upptĂ€ckt att det finns ett gap pĂ„ marknaden”, sĂ€ger Orly Izhaki, VD för WiseStamp. ”Vi vill förse vĂ„ra kunder med en enkel lösning i en komplicerad vĂ€rld av onlinealternativ för att bĂ€ttre marknadsföra sina affĂ€rer med WiseIntro. PĂ„ bara tvĂ„ veckor fick vĂ„r slutna beta 5000 publicerade webbplatser och 1000 betalande kunder, och nu nĂ€r WiseIntro Ă€r redo för lansering Ă€r vi verkligen glada att se vad som finns i butiken. ”

WiseIntro integreras med flera appar, sÄ att anvÀndarna kan visa sina senaste sociala inlÀgg, listor, varor, foton och mer, beroende pÄ det fÀlt de arbetar med. Till exempel kan nÄgon som sÀljer varor pÄ eBay visa upp artiklarna pÄ webbplatsen via eBay-appen, eller en fotograf kan enkelt visa upp en portfölj med Instagram-appen. Beroende pÄ sitt fÀlt kan anvÀndare vÀlja appar som passar dem bÀst för att öka resultaten.

WiseStamp grundades 2010 och Àr specialiserat pÄ att förse anvÀndare med enkla men resursfulla verktyg och tjÀnster sÄ att de smart och professionellt kan marknadsföra sig sjÀlva och vÀxa sin verksamhet online. Den har för nÀrvarande mer Àn 700 000 anvÀndare.