Withings Steel HR Sapphire Signature smartwatch med konditionsspårningsfunktioner lanserade

Withings Steel HR Sapphire Signature smartwatch med konditionsspårningsfunktioner lanserade

“Den nya smartwatchen erbjuder alla funktioner i Steel HR i ett extra h√•llbart paket”

Frankrike-baserade tillverkare av smarta enheter Withings har utökat sitt sortiment av smartklockor med lanseringen av Steel HR Sapphire Signature. Varumärkets senaste erbjudande har en minimalistisk design och får ett safirglas för förbättrad hållbarhet. Företaget säger att den nya smartwatchen erbjuder alla funktioner i Steel HR i en extra hållbar design. Precis som Steel HR, har den nya bärbara sporten också flera spårningsfunktioner.

Withings Steel HR Sapphire Signature

Withings Steel HR Sapphire Signature smartwatchs hölje är tillverkat av rostfritt stål. Den bärbara får krom accenter och klockarmband i läder. Enheten är också vattentät i upp till 50 meter. När det gäller fitnessspårningsfunktionerna erbjuder smartwatchen en pulsmätare, aktivitetsspårning, speciella simningsprofiler och sömnövervakning. Enheten kan spåra avstånd och kaloriförbränning.

När vi pratar om de andra funktionerna är Steel HR Sapphire Signature spionerad för att leverera upp till 25 dagars användning med normal användning och fem dagar i träningsläge på en enda laddning. Den bärbara kan paras ihop med iOS- och Android-enheter via Bluetooth.

Steel HR Sapphire Signature smartwatch finns i två storlekar Р36 mm och 40 mm. 36-mm-urtavlan erbjuds i färgerna blå / silver och vit / rosaguld, medan 40 mm-modellen finns i en svart / skiffergrå färgton. Alla modeller har kostat 299,95 $ (~ 21,100 Rs) och kan köpas från varumärkets webbplats.

[Previous Story]Samsung dominerar Indiens premium-smarttelefonmarknad under Q1 2019: IDC

[Next Story]Läckt Mi Band 4-renderingar visar färgdisplay, röstkommandofunktion