Withings Steel HR Sports smartwatch för dig

Avatar for Amnah Fawad

Withings har äntligen presenterat sin helt egen produkt som ett oberoende företag som också är ett sportklocka.

Efter att ha kämpat ganska länge har företaget gjort en ganska snygg comeback med sin fitnessspårare. Om du är en sucker för fitnessband och har budgetbegränsningar, har du äntligen ett alternativ för ett rimligt (prismässigt).
Låt oss se vad den här har i beredskap för oss!
Ringer inte namnet några klockor? Nokia släppte sitt eget stål HR-smartklocka tillbaka 2016 när det tog över Withings. Nu när företaget är oberoende igen har det kommit med sin modifiering som är mycket bättre än den tidigare.
Smartklockan har en inbyggd pulsmätare. Det kommer också med två fantastiska funktioner; en ansluten GPS och sensorer för syreintag utan förpackning. Klockan har en cirkulär skärm som berättar om hjärtfrekvens, steg och rest sträcka, kalorier etc.
Denna smartwatch har en OLED-skärm. Det rostfria stålet det är tillverkat med ger vattentålighet upp till 50 meter. Batteriets livslängd är upp till 25 dagar för normal användning.
Klockan meddelar dig också om telefonvarningar samt WhatsApp-meddelanden och samtal med vibrationer och skärmvisning. Klockan är kompatibel med både Android och iOS.
Carreel, företagets nya VD, sa:
‚ÄĚMed sina avancerade sport- och h√§lsosp√•rningsfunktioner √§r Steel HR Sport ett perfekt exempel p√• hur Withings levererar mot sitt ursprungliga uppdrag att hj√§lpa till att b√§ttre hantera h√§lsan,‚ÄĚ
Smartwatchen kostar $ 199. Priset är mycket rimligt när det gäller konkurrenterna. Men Withings har en lång väg att gå innan det faktiskt kan konkurrera med Apple, Fitbit etc.
Designmässigt är klockan inte upp till märket. När det gäller sportklockor förväntar man sig en elegant klocka som har en smart passform. Jämfört med Apples senaste klockserie 4 och Fitbits senaste fitnessspårare ser Withings Steel HR Sports smartwatch mer ut som en vanlig klocka.
Vi hoppas att Withings nästa generations klocka visar sig vara en riktig spelväxlare.
Låt oss veta vad du tycker i kommentarens avsnitt nedan!