WK Life BD370 trÄdlösa Bluetooth-hörlurar lanserades för 2100 Rs

WK Life BD370 trÄdlösa Bluetooth-hörlurar lanserades för 2100 Rs

“Hörlurarna finns i WK Life exklusiva butiker i Delhi och Noida för Rs 2100”

Hongkong-baserade konsumentelektronikföretag WK Life har lanserat en ny uppsÀttning trÄdlösa Bluetooth-hörlurar i Indien. Dubbade BD370, de trÄdlösa hörlurarna erbjuder en ergonomisk design, bra batteribackup och allround-anslutning för 2100 Rs. För nÀrvarande finns de exklusivt tillgÀngliga i WK Life-butiker i Noida och Delhi.

WK Life lanserar sina BD370 trÄdlösa Bluetooth-hörlurar 2

NÀr de kommer till funktionsuppsÀttningen kan de trÄdlösa hörlurarna BD370 8-10 timmars uppspelning pÄ en enda laddning, vilket tar ungefÀr tvÄ timmar att smÀlta upp frÄn grunden. 5V USB-laddningsuttaget pÄ hörlurarna anvÀnder en röd LED-lampa för att informera anvÀndaren om laddningsstatus.

WK Life BD370 trĂ„dlösa hörlurar har tre knappar som inkluderar plus- och minusknappen för att Ă€ndra volymen och en extra samtalsknapp. Samtalsknappen kan anvĂ€ndas för att ta emot eller koppla bort ett samtal, spela och pausa musik, och Ă€ven som strömbrytare för att slĂ„ pĂ„ och av hörlurarna. Å andra sidan kan volymknappen ocksĂ„ anvĂ€ndas för att byta spĂ„r och para ihop med enheter.