WK Life debuterar i Indien med ett antal smarta högtalare, priserna börjar pÄ Rs 1500

WK Life debuterar i Indien med ett antal smarta högtalare, priserna börjar pÄ Rs 1500

“Högtalarna Ă€r utrustade med flera funktioner som gör att de ocksĂ„ kan anvĂ€ndas i olika perspektiv.”

WK life har markerat sitt intrÀde i Indien med ett nytt sortiment av smarta livsstilsprodukter, inklusive fyra högtalare som Àr utrustade med flera funktioner, vilket gör att de ocksÄ kan anvÀndas i olika perspektiv.

PĂ„ tal om de nya högtalarna har den kinesiska tillverkaren introducerat en WK-Bluetooth-högtalare (SP390) ​​som ocksĂ„ kan anvĂ€ndas som nattlampa. Högtalaren finns i fyra fĂ€rgalternativ och utrustad med ett 2000 mAh batteri. FrekvensomrĂ„det för högtalaren Ă€r 150Hz-20 KHz.

NÀsta i partiet Àr WK-Bluetooth-högtalare (SP330), som finns i tre olika fÀrgalternativ. FrekvensomrÄdet Àr 100Hz-20KHz och det Àr utrustat med ett 400mAh batteri.

WK-Bluetooth-högtalare (RM-M26), den tredje i serien, utrustar en klocka tillsammans med larmanlÀggningen. Den stöder ocksÄ TF-kort, AUX-kabel, USB-uppspelning, FM-radio. Högtalaren har en imponerande batterikapacitet pÄ 4400 mAh som kan ge 6-12 timmars livslÀngd pÄ en enda laddning.
WK-mikrofon och högtalareWT-K10

Slutprodukten av partiet Àr WK-mikrofon och högtalare (WT-K10), som Àr en Bluetooth-högtalare och mikrofon. Högtalaren levereras med AUX-kabelanlÀggningen och Àr kompatibel med bÄde Android och IOS. Den finns i tre olika fÀrgalternativ och kan ocksÄ anvÀndas som en kraftbank. Priserna pÄ produkterna börjar frÄn Rs 1500.