WK Life Remax RB 520HB trÄdlösa hörlurar med brusreducering lanserades i Indien

WK Life Remax RB 520HB trÄdlösa hörlurar med brusreducering lanserades i Indien

“De nya WK Life Remax RB 520HB-hörlurarna levereras med Bluetooth och ett batteri som Ă€r klassat att hĂ„lla i upp till 8 timmar pĂ„ en enda laddning”

Det Hongkongbaserade multinationella företaget WK Life, populĂ€rt för sina fashionabla tillbehör, har uppdaterat Remax-biblioteket med nya trĂ„dlösa hörlurar. Dubbat som Remax RB 520HB, hörlurarna kommer med brusreducering och Ă€r spionerade för att ge en bekvĂ€m passform tillsammans med “premiumkvalitet” och “elegant finish.” Företaget sĂ€gs ha utformat hörlurarna för ungdomar.

RB-520HB_6

NÀr det gÀller specifikationerna erbjuder Remax-hörlurarna Bluetooth v4.2-anslutning för trÄdlös anslutning till ljudkÀllan som iPhone, iPod eller en Android-smartphone. Ljudtillbehöret Àr klassat att hÄlla i upp till 8 timmar pÄ en enda laddning och upp till 14 timmar med intelligent energisparlÀge kallat lÄg energiförbrukning. Dessutom hÀvdar företaget att det tar mindre Àn 3,5 timmar att höra hörlurarna. Huvudbalkens rostfria stÄl har parats med öronskydd i PU-lÀder. Andra funktioner inkluderar dynamisk vokalismprincip och frekvensomrÄde pÄ 20-20.000Hz.

WK Life Remax RB 520HB-hörlurar har prissatts i Indien till Rs 3,999. Tillbehöret finns i röda, vita, svarta och gyllene nyanser och finns att köpa i WK Life-butikerna i DLF Mall of India, Sector 18, Noida, UP; Kamla Nagar, New Delhi; och Gaurav Tower, Jaipur. Slutligen kommer hörlurarna med ett Ärs utbytesgaranti.