Xiaomi 64MP kamerasmartphone bekrÀftad via MIUI Camera-appen

Redmi Note 7 Pro öppen försÀljning i Indien fortsÀtter till 31 juli: rapport

“Referensen för en ’64MP’ sĂ„gs pĂ„ MIUI 10: s utvecklar-ROM-kameraapp för Redmi K20 Pro”

Xiaomi har enligt uppgift arbetat pĂ„ en smartphone med en 64-megapixelkamera. Vi har sett referenser till det tidigare via Mi MIX 4 lĂ€ckt specifikationsblad och berömda tipster Ice Universe som sĂ€ger att Redmi arbetar pĂ„ en “mystisk” smartphone med en 64-megapixelkamera pĂ„ Weibo. LĂ€gger vikt pĂ„ det, XDA-utvecklare har hittat omnĂ€mnande av 64MP “Ultra-pixel” pĂ„ MIUI-kameraprogrammet i den senaste MIUI 10 China Developer ROM för Redmi K20 Pro.

Xiaomi 64mp

Enligt rapporten motsvarar strĂ€ngarna som utvecklaren citerar ocksĂ„ en standardtext, “64MP DUAL CAMERA”, för vattenstĂ€mpeln pĂ„ bilderna. Eftersom Samsung ISOCELL Bright GW1 Ă€r den enda sensorn med 64 megapixelupplösning dĂ€r ute, kommer Xiaomi sannolikt att anvĂ€nda den pĂ„ sin kommande smartphone. Sensorn sĂ€gs producera ljusare bilder med svagt ljus med Samsungs Pixel-binning-teknik Tetracell och Isocell Plus. Sensorn stöder ocksĂ„ HDR i realtid pĂ„ upp till 100 decibel och en dubbel konverteringsförstĂ€rkning som spioneras för att producera rika nyanser och fĂ€rgnoggrannhet med minimalt brus. Andra funktioner inkluderar autofokusteknik för fasdetektering och full HD-inspelning med 480 bilder per sekund (FPS) för “mjuka filmiska” slowmotion-videor.

Mi Mix 4

Det Àr inte klart om Mi MIX 4 blir den första Xiaomi-smarttelefonen med kameran eller Redmi. Men eftersom Xiaomi har börjat reta Mi MIX 4, kan vi förvÀnta oss att det Àr det. Handenheten Àr sannolikt ett flaggskeppsutbud och förvÀntas ha en AMOLED 2K-skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz och HDR10 + -certifierad. Telefonen tippas för att hysa Snapdragon 855 SoC under huven i kombination med 16 GB RAM-minne och 1 TB UFS 3.1-lagring. Bortsett frÄn detta kan Mi MIX 4 drivas av ett kraftigt 4500 mAh batteri med 100W snabb laddningsteknik i trÄdbundet lÀge och 50W i trÄdlöst lÀge.

Förutom Xiaomi arbetar Samsung ocksÄ med en telefon med Samsung ISOCELL Bright GW1-sensor. Handenheten kommer enligt uppgift att kallas Galaxy A70s. Det Àr allt vi vet hittills.

[Previous Story]Google korrigerar Play Store-fel som förhindrade appuppdateringar

[Next Story]Facebook tillkÀnnager Libra-kryptovaluta, som debuterar 2020