Xiaomi avslöjar ankomsten av nya funktioner i MIUI10 och MIUI 11

Xiaomi avslöjar ankomsten av nya funktioner i MIUI10 och MIUI 11

“Xiaomis officiella forum avslöjar att MIUI 10 sannolikt kommer att fĂ„ en uppdatering med förbĂ€ttrade Dolby-effekter och dess iteration MIUI 11 Ă€r pĂ„ vĂ€g att debutera med dedikerat barnlĂ€ge.”

Ett inlÀgg pÄ Xiaomis officiella forum avslöjar ankomsten av nÄgra nya funktioner i MIUI10 och MIUI 11. Det kinesiska varumÀrket Àr instÀllt pÄ att ta med funktioner inklusive systemomfattande mörkt lÀge, förbÀttrade Dolby-effekter, möjlighet att lÄsa en app med ansikte eller fingeravtryck, och möjligheten att justera teckensnitt och skÀrmstorlekar separat. NÄgra av de ovannÀmnda funktionerna Àr redan en del av MIUI 10 ROM för kinesiska anvÀndare och kommer sannolikt att distribueras för globala anvÀndare genom nÀsta uppdatering.

InlÀgget har ocksÄ bekrÀftat slutförandet av utvecklingen av dessa funktioner, som kommer att vara en del av MIUI 10-uppdateringen inom en snar framtid.
miui-10-uppdatering-696x435Tillsammans med detta har tillverkaren ocksĂ„ avslöjat andra funktioner som ingĂ„r i deras framtida planer. De Ă€r – borttagningen av APK-filen efter installation av appen, stöd för beskĂ€rning av bilder i bildförhĂ„llandet 18: 9, barnlĂ€ge, stereo Bluetooth-stöd för spel och möjligheten att uppdatera upplĂ„sningsskĂ€rmen och ett sĂ€rskilt barnlĂ€ge. NĂ„gra av dessa nya funktioner ska ingĂ„ i befintliga MIUI 10 medan vissa Ă€r planerade för den kommande iterationen, dvs. MIUI 11.

Dessutom kommer Xiaomi-enheter att erbjudas möjligheten att visa nödkontakter pÄ lÄsskÀrmen, ett körlÀge med stöd för QQ-meddelandeutsÀndning och röstsÀndning och en genvÀg för att öka skÀrmens ljusstyrka för att förbÀttra smartphone-upplevelsen. NÄgra nya funktioner som papperskorgen för foton och en optimerad hantering av apptillstÄnd skulle ocksÄ integreras.