Xiaomi Black Shark 2 retade med funktionen Liquid Cooling 3.0 tech

 Black Shark 2 kommer att innehÄlla batteri av e-sportklass;  60 procent mer batteriprestanda garanterad

“Vi kan förvĂ€nta oss att spelhandtelefonen kommer att debutera under de kommande veckorna.”

Xiaomis undermĂ€rke Black Shark har börjat reta Black Shark 2-speltelefonen i Kina. Företaget har retat en ny funktion pĂ„ smarttelefonen pĂ„ sin officiella Weibo-kanal igĂ„r men har Ă€nnu inte förklarat nĂ„gra exakta lanseringsdatum för handenheten. En ny lĂ€cka frĂ„n Weibo avslöjade den sportiga designen pĂ„ baksidan av den pĂ„stĂ„dda handenheten och till och med en Geekbench-lista över en viss Black Shark ‘Skywalker’ sĂ„gs ett par gĂ„nger sedan förra Ă„ret.

blackshark-2-retad

NĂ€r det gĂ€ller den nya funktionen fĂ„r Black Shark 2 en ny “VĂ€tskekylning 3.0”Teknik. Det finns vĂ€ldigt lite vi för nĂ€rvarande vet om dess detaljer, men det verkar som om den nya generationen kylteknik kommer att tĂ€cka hela telefonens lĂ€ngd. Företaget har ocksĂ„ en videoteaser men det belyser inte mysteriefunktionen. Detta Ă€r den första teasern vi har sett av Black Shark 2 och det finns mĂ„nga saker vi för nĂ€rvarande fortfarande inte vet om spelanordningen.

Vi kan dock vara sÀkra pÄ att Xiaomi kommer att fylla telefonen med de mest avancerade specifikationerna inklusive en kraftfull Snapdragon 855 SoC, 12 GB RAM och till och med 27 W snabb laddningsteknik. Företagets senaste lansering var i november 2018 dÄ det presenterade Black Shark Helo-smarttelefonen i Kina. Det var den första handenheten med 10 GB RAM och den lyckades redan av 12 GB RAM-smartphones 2019. Enligt senaste rapporterna Àr tillverkaren av spellurar ocksÄ i fÀrd med att starta kontor i Indien.

[Previous Story]Huawei P30 Pro kommer med en periskopskamera för 10x superzoom: Huawei Vice President

[Next Story]Essential Phone 2: s pÄstÄdda patent avslöjar frontkamera pÄ skÀrmen