Xiaomi Black Shark 2 upptÀcktes pÄ Geekbench-webbplatsen; Snapdragon 855 SoC och 12 GB RAM i slÀp

 Black Shark 2 kommer att innehÄlla batteri av e-sportklass;  60 procent mer batteriprestanda garanterad

“Black Shark 2 förvĂ€ntas vara en laddad spelsmartphone med Liquid Cool 3.0-teknik”

Tillbaka i januari 2019 sĂ„gs en ny Black Shark-smartphone som heter Black Shark ‘Skywalker’ pĂ„ benchmarkingwebbplatsen Geekbench. Brett ryktet om att vara Black Shark 2 har smarttelefonen varit i ryktfabriken ett tag nu. Företaget retade nyligen att den kommande smarttelefonen kommer att innehĂ„lla Liquid Cool 3.0-teknik pĂ„ Weibo. Nu har spelhandtaget upptĂ€ckts pĂ„ Geekbench-webbplatsen igen.

Black-Shark-2-Geekbench

Den senaste lĂ€ckan avslöjar flera listor pĂ„ benchmarkingwebbplatsen med modellnamnet “Black Shark AAA”. FörvĂ€ntas vara Black Shark 2, kan smarttelefonen ses gunga Qualcomms flaggskepp Snapdragon 855 chipset i listan. Vidare stöds processorn av en behemoth pĂ„ 12 GB RAM. DĂ€rför Ă€r det ingen överraskning att smarttelefonen fĂ„r konsekvent över 3000 poĂ€ng i testet med en enda kĂ€rna och 11 000 poĂ€ng i test med flera kĂ€rnor över flera listor. Den högsta poĂ€ngen som handenheten tycks ha lyckats uppnĂ„ Ă€r 3.516 och 11.413 poĂ€ng. Dessutom liknar dessa poĂ€ng de poĂ€ng som Black Shark Skywalker fĂ„tt, vilket antyder att bĂ„da kan vara samma telefoner. PĂ„ programvarans front kan telefonen ses med den senaste Android 9 Pie.

Black Shark 2 Geekbench

Tidigare har 3C-listan över den pÄstÄdda Black Shark 2 visat att den kommer att levereras med en 27Watt snabbladdare. Detta ledde till spekulationer om att det Xiaomi-stödda företaget arbetar med en egen supersnabb laddningsteknik. En annan lÀcka runt samma tid avslöjade den pÄstÄdda verkliga bilden av handenheten. Den lÀckta bilden antydde att smarttelefonen troligen kommer med en dubbelkamerainstÀllning pÄ bakpanelen. Uppgifter om kamerainstÀllningen Àr dock inte kÀnda för tillfÀllet.

Det finns inget ord om lanseringen och prissÀttningen av smarttelefonen för nÀrvarande. Black Shark har dock meddelat att det kommer att fungera i Indien och vi kan förvÀnta oss att nÀsta smartphone frÄn varumÀrket kommer att lanseras ocksÄ hÀr.