Xiaomi Black Shark 2019 hands-on-bild lÀckt, enheten fÄr 3C-certifiering

Xiaomi Black Shark 2019 hands-on-bild lÀckt, enheten fÄr 3C-certifiering

“Enheten liknar Black Shark 2 och förvĂ€ntas meddelas snart”

Förra mĂ„naden sĂ„gs en ny Xiaomi Black Shark-enhet med kodnamnet ‘Skywalker’ pĂ„ benchmarkingwebbplatsen Geekbench. Vi Ă€r inte sĂ€kra pĂ„ vad den hĂ€r telefonen kommer att kallas, men den kommer att vara eftertrĂ€daren till den ursprungliga Black Shark-speltelefonen. Xiaomis senaste speltelefon under detta varumĂ€rke heter Black Shark Helo. Nu har en Black Shark-enhet precis fĂ„tt 3C-certifiering i Kina.

Denna nya enhet kan vara efterföljaren till Black Shark och kan lanseras som Black Shark Skywalker. 3C-listan gÀller en enhet som bÀr modellnumret SKW-40. Listan visar ocksÄ att telefonen levereras med en 27Watt snabbladdare. Det betyder att telefonen sÀkert kommer att stödja nÄgon form av supersnabb laddningsteknik. Det Àr alla saker som avslöjades i listan.

Bortsett frÄn 3C-listan lÀcktes ocksÄ en bild av vad som förmodligen Àr Xiaomi Black Shark 2 pÄ Twitter. Den lÀckta bilden visar den bakre delen av den pÄstÄdda Black Shark 2 i naturen. Du kan se en vertikalt placerad dubbla bakre kamerainstÀllning, vilket skiljer sig frÄn den ursprungliga Black Shark. Baksidan av telefonen ser mer muskulös ut och du kan ocksÄ se den gröna accenten. Telefonen kan ocksÄ ha RGB-belysning eftersom det blir en sak pÄ speltelefoner.

Enligt Geekbench-listan kommer den kommande Black Shark att ha en Snapdragon 855-processor, upp till 12 GB RAM och körs pÄ Android 9.0 Pie-programvara. Telefonen kommer ocksÄ med spelfunktioner som ett Game Turbo-lÀge och förbÀttrad vÀtskekylning. Du kan ocksÄ förvÀnta dig smalare frontramar och andra intressanta funktioner. Tidigare denna mÄnad hade produktdirektören pÄ Xiaomi, Wang Teng Thomas, postat pÄ Weibo om att han hade provat den nya Black Shark. Han sa att den nya enheten Àr vÀldigt cool och full av personlighet.

Vi har ingen aning om nÀr Xiaomi planerar att presentera den nya Black Shark-spelsmartphonen, men det kommer definitivt att ta en stund i april. Den ursprungliga Black Shark-telefonen tillkÀnnagavs i april 2018.