Xiaomi CC9 MörkblÄ variant officiella renderade avslöjade

Xiaomi CC9 MörkblÄ variant officiella renderade avslöjade

“Vi förvĂ€ntar oss att ytterligare en fĂ€rgvariant dyker upp efter dessa tvĂ„ versioner”

Xiaomis helt nya CC-serie kommer att debutera i Kina den 2 juni. Innan slÀppet delade Xiaomi officiella Ätergivningar av den vita Xiaomi CC9 igÄr. Idag fÄr vi se en annan fÀrgvariant av handenheten, en vacker Dark Blue Edition-lutningsfinish, dÄ VD Lei Jun publicerade bilder pÄ enheten.

Som du kan se i renderingen ser Xiaomi CC9 utsökt ut och byggnaden Ă€r sannolikt glas eller keramik. De tvĂ„ fĂ€rgade rĂ€nder som gĂ„r genom mitten gör det Ă€nnu mer attraktivt och dessa verkar vara ljusbrytningar som kommer att dyka upp i olika vinklar. Xiaomi har nyligen ökat sitt spel med telefoner som omfattar lutningsdesign och anvĂ€nder premiummaterial, Ă€ven med mellanklassuppsĂ€ttningar som Redmi Note 7 Pro. DĂ€rför Ă€r det Ă€nnu viktigare för CC-serien som stĂ„r för “Creative and Colourful”.

xiaomi-cc9-blÄ-officiell-1

Förutom CC9 och CC9e har Xiaomi ocksÄ en anpassad Meitu Edition CC9-telefon vars detaljer inte Àr kÀnda Ànnu. Men den första renderingen av den vippbara kameratelefonen kan mycket vÀl vara den exakta enheten. Förutom det lÀckte Xiaomi CC9-specifikationerna i detalj förra veckan. Framsidan av serien kommer att ha en 32MP selfie-shooter och den bakre Àr utrustad med en tredubbel kamerainstÀllning som bestÄr av en 48MP primÀr shooter. SÄ mycket har redan bekrÀftats av Xiaomi-teasers. Bortsett frÄn det förvÀntas Xiaomi CC9 ha en 6,2-tums AMOLED-skÀrm med en droppskÄrad design och ett 4000 mAh batteri i kombination med 27W snabb laddning. Processorn förvÀntas vara den nya Snapdragon 730 SoC. CC9e har samma kamerakonfiguration men skiljer sig Ät i andra komponenter. LÀckor föreslÄr en mindre 5,97-tums full-HD + -skÀrm som drivs av ett 3500 mAh batteri med 18 W snabb laddning. Mi CC9-serien kommer sannolikt att förbli exklusiv för Kina för tillfÀllet.

[Previous Story]Realme 3 Pro, Realme 2 Pro, Realme C2 och mer erbjuds i Realme Leap Days-försÀljning

[Next Story]Google lÄter dig automatiskt radera platshistorik: sÄ hÀr fungerar det