Xiaomi CC9 pÄstÄdda levande bild visar verkligt skÀrmlös ram

Xiaomi CC9 pÄstÄdda levande bild visar verkligt skÀrmlös ram

“Xiaomi CC9 förvĂ€ntas ha tre bakre kameror med vĂ€ndmekanism, som drivs av Snapdragon 730 SoC och AMOLED-skĂ€rm”

Efter att ha gjort Redmi till ett fristĂ„ende varumĂ€rke tidigare i Ă„r tillkĂ€nnagav Xiaomi nyligen den kreativa och fĂ€rgglada ” CC ” – smarttelefonserien som riktar sig till fotograferingsentusiaster. Den kinesiska jĂ€tten samarbetar med Meitu för serien, och Chic & Cool 90-teamet kommer att ansvara för dess utveckling. Om rykten ska tros kan det finnas tvĂ„ CC-telefoner i första satsen, kallade CC9 och CC9e. Medan specifikationerna och bilderna för den senare dykt upp online, avslöjade den förstnĂ€mnda renderingsbilden ASUS ZenFone 6Z som en flip-kameramodul. Nu har ett livefoto av Xiaomi CC9 lĂ€ckt ut Weibo, visar designen sin fulla Ă€ra.

Xiaomi CC9

Som du kan se pÄ bilden har telefonen vÀldigt smala ramar i alla hörn och en relativt tunnare haka i botten. Den tredubbla flip-kameramekanismen förvÀntas ocksÄ dubbla upp som den framÄtvÀnda modulen. Handenheten kan ha en primÀrsensor pÄ 48 MP och en AMOLED-skÀrm med över 90 procent förhÄllande mellan skÀrm och kropp. Smarttelefonen kan ocksÄ ha en fingeravtryckssensor pÄ displayen för biometrisk sÀkerhet. TyvÀrr avslöjar inte den levande bilden bakpanelen, men vÄr utbildade gissning sÀger att den kan ha en blank yta. NÀr det gÀller processbehov kan Qualcomm Snapdragon 730 SoC driva smarttelefonen.

Å andra sidan dykt upp bilder pĂ„ en annan mystisk Xiaomi-telefon med modellnummer M1904F3BC pĂ„ TENAA. Det kan vara Xiaomi CC9e. Handenheten förvĂ€ntas ha en 6,39-tums AMOLED FHD + DotNotch-skĂ€rm, som drivs av Snapdragon 710/712 SoC, och mĂ€ter 156,8 × 74,5 × 8,67 mm. Telefonen har ett 4000mAh (normalt) / 3900mAh (minimum) batteri med 18W snabb laddning. En 32MP selfie snapper pĂ„ framsidan, en 48MP AI-kamera tillsammans med en ultrabred sensor och förmodligen en teleobjektiv. Xiaomi meddelade ocksĂ„ att den skulle lansera smartphones i Xiaomi CC-serien den 2 juli i Kina, sĂ„ vi borde veta mer detaljer snart.